Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 16:30

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov si smlsnul na Syrovicích B


Branky


0

Vysokou výhru zaznamenal Opatov v Nových Syrovicích a okupuje čelo tabulky

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o jeden gól lepší

V Nových Syrovicích se utkaly dva týmy, které se pohybovaly v minulém ročníku ve středu tabulky. První podzimní zápasy jim příliš nevyšli. Hlavně v Opatově litovaly spoustu nevyužitých šancí v domácím zápase s Radoticemi. Také dnešní soupeř byl pro ně nepříjemný, protože naposled v Nových Syrovicích podlehl 2:0. V prvním poločase měl převahu Opatov, kterou využil až ve 34. minutě Ladislav Kabelka a poslal tak zaslouženě hosty do vedení 0:1.

Ve druhé půli bylo k vidění sedm branek

Převaha hostů pak vystupňovala ve druhé půli a začaly tak padat i branky. Bohužel pro domácí, hlavně do jejich sítě. V 51. minutě se prosadil opět Ladislav Kabelka a hosté se vzdálili na rozdíl dvou branek -0:2. V 63. minutě se mohlo zdát, že Nové Syrovice by mohly nabrat dech, protože se dokázal střelecky prosadit Robin Havelka -1:2, ale hosté mají ve svých řadách spoustu hráčů, kteří dokáží vstřelit branku. K těm patří i Zdeněk Daniel, který gólem na 1:3 opatovské uklidnil. V závěru utkání se pak zrodila přestřelka, ve které hráli prim hosté. V 84. minutě se poprvé trefil dobře hrající David Vybíral -1:4. V 86. minutě sice opět Robin Havelka snížil na 2:4, ale poslední slovo měli přeci jen hosté, a to hned dvakrát. Nejprve se v 89. minutě trefil na 2:5 Zdeněk Daniel, aby pak v 90. minutě uzavřel skóre David Vybíral -2:6.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice B
Kouřil Libor, hráč: V první půlce měl Opatov převahu, kterou pak po přestávce gólově potvrdil a naprosto zaslouženě vyhrál.

FK Opatov
Hanzal Lukáš, hráč: Zasloužené vítězství. Mohlo padnout i více branek.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
L. Nejerál [-] - P. Polák [-] , P. Zerza [-] , J. Vlček [-] , L. Houserek [-] , L. Fryauf [-] , P. Jenerál [-] , P. Fouma [-] , R. Janoušek [-] , L. Kouřil [-] (46. J. Vrba [-] ) , J. Šibor [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - F. Šinkovský [-] , D. Vybíral [-] , L. Kabelka [-] , M. Kravka [-] , R. Novotný [-] , D. Čučelin [-] , Z. Daniel [-] , J. Horáček [-] , J. Kaser [-] , A. Konečný [-]

ŽK: 70. P. Zerza - 90. Z. Daniel .
Hráči zápasu: R. Janoušek - D. Vybíral .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - RŮŽIČKA Martin (N), SPURNÝ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.