3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 16:00

24.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studená po třízápasovém půstu vyhrála derby


Branky


0

Strmilovská Jiskra zajížděla na půdu tradičního rivala do Studené. Obě mužstva mají hodně zraněných hráčů a dalo se tak očekávat, že zápas bude hlavně o zkušenostech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka rozhodla poločas

V dalším kole OP domácí čekal šlágr kola a derby. Jednalo se sice o zápas druhého se třetím týmem, na sestavách ovšem bylo patrné, že oba týmy mají značné problémy se zraněními. Domácí se museli obejít bez šesti hráčů základní sestavy - Lindourek, Grausam, Makovička, Šimánek M., Pospíšil a Bartoň. Mitas se Šimánkem nastoupili s problémy s kotníkem. Další kluci, kteří čekali na svou šanci povětšinu jarní sezóny odehráli výborný zápas. Strmilov si za celý zápas vytvořil pouze jednu velkou šanci a tak studenští konečně zažili klidnější zápas. Hned v páté minutě se přihlásil o slovo navrátilec do sestavy kanonýr Libor Dvořák, který po luxusní přihrávce od Adamce krásně v běhu z voleje propálil golmana Přibyla - 1:0. V prvním poločase domácí Strmilov značně zatlačili hlavně díky standardkám, např rohů měli za první poločas hned osm. Šance na skórování hlavou byly, ale Dvořák s Adamcem neměli seřízená mířidla, a poločas tak skončil jednobrankovým vedením Studené. 

Studená ovládla derby

Druhá půlka začala hlavičkou Nečedy vedle. V 53. minutě udělal velkou hrubku strmilovský stoper a Libor Dvořák tak mohl postupovat sám na golmana, kterému udělal kličku a zakončil do prázdné branky - 2:0. V 57. minutě přišla největší šance Strmilova, kdy Kadlec výborně kryl střelu Jiřího Hanzala, z dorážky trefil Ondřej Nečeda tyč, byl ovšem v ofsajdu. V 63. minutě domácí vyhráli dva vzdušné souboje ve středu v podaní Adamce a Šimánka, druhý jmenovaný svou hlavou poslal do úniku Tomáše Přibyla a ten svého jmenovce v bráně přeloboval a zvýšil na 3:0. V 73. minutě vypálil krásně ze standardky Šimánek a o kousek minul šibenici branky. V 88. minutě šli Šimánek s Dvořákem sami na jednoho obránce, Šimánek přihrál do prázdné Dvořákovi, toho ovšem zradilo nerovné hřiště. Žádná branka již nepadla a domácí tak zaslouženě získali tři body. 

AUTOR: Petr Adamec

Statistiky/momenty zápasu:

Střely na bránu: 9:3

Střely mimo: 11:6

Rohy: 9:4

ŽK: 2:0 (Šára, Mitas)

Střídání: 72.min Danyi za Přibyla, 80.min Kubíček za Mitase



Ohlasy k zápasu


FK Studená
Petr Adamec (trenér): Bylo vidět, že oba týmy mají velké problémy s absencemi, klasické derby to moc nebylo. Hrálo se bez velkého nasazení a faulů. Já musím smeknout před klukama, kteří toho moc neodehráli a dneska to zvládli s přehledem - Šimek, Popelínský. Smeknout je třeba i před mlaďochama Šárou, Přibylem a Maškou, kteří měli ranní zápas za dorost v nohou. Speciálně šestnáctiletý Přibyl ve středu zálohy odehrál velmi dobrý zápas, dal i gól. Jsem rád, že jsme odskočili Strmilovu na deset bodů a druhé místo nám už nikdo nevezme, což je velký úspěch. Zbývají nám dva zápasy v Hlíně a doma s Bystřicí. I kdyby se někdo uzdravil, šanci určitě dostanou opět ti, kteří dneska zaskočili a zahráli velmi dobře. Hráč zápasu: Dvořák Libor - Jsme šťastní, že se nám konečně vrátil do sestavy, s ním budeme opět o level silnější.




Sestavy


FK Studená
O. Kadlec [-] - D. Adamec [-] (65. J. Talpa [-] ) , M. Pelej [-] , P. Šimek [-] , R. Popelínský [-] - P. Maška [-] , J. Šára [-] , J. Šimánek [-] , T. Přibyl [-] - K. Mitas [-] , L. Dvořák [-] -

TJ Jiskra Strmilov
M. Přibyl [-] - T. Holec [-] (86. M. Lehejček [-] ) , J. Dvořák [-] , K. Urbánek [-] (7. P. Šuba [-] ) , L. Fojtů [-] , T. Dohnal [-] - Z. Popelka [-] , D. Hanzal [-] (73. A. Bláha [-] ) , J. Hanzal [-] - O. Nečeda [-] , M. Novák [-]

ŽK: 77. K. Mitas , 87. J. Šára .
Hráči zápasu: L. Dvořák .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: MACHÁČEK Patrik - CHVÁLA Michal, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.