Novosedly otočily zápas ve Velenicích


2

České Velenice zažívají kolísavou formu, kterou chtěli Novosedly využít a získat nějaké body. Domácí tým nakonec přestříleli a odvezli si hodně cenné tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Novosedly n. Než
Pavel Nagy (trenér): V nedělním úmorném vedru bylo od začátku zřejmé, že se ani jednomu ze soupeřů nechce moc běhat a tak byl k vidění pěší fotbal s množstvím přihrávek, ale také mnoho nepřesností na obou stranách. V prvním poločase si hráči na obou stranách vytvořili 2-3 pološance, ale přesnost v zakončení chyběla. Skóre tak těsně před poločasovou přestávkou otevřel domácí Banašík přesnou střelou k tyči. Po bouři v hostující kabině začal druhý poločas z jejich strany aktivněji a ve 48 minutě se dočkali vyrovnání, když Hladílek na vápně zpracoval centr z pravé strany a přes vybíhajícího brankaře poslal míč do sítě. Domácí se pak začali více tlačit před hostující branku a výsledkem byl gól Mikudima, který po vyšachování hostující obrany dával prakticky do prázdné branky. Hosté pak v průběhu 3 minut otočili skóre, když nejprve opět Hladílek a poté Šafránek překvapili domácího brankáře skákavými střelami přes domácí obránce. Skóre pak uzavřel Poborský střelou z přímého kopu k pravé tyči domácí branky.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - KORANDA Zdeněk, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 5. 2017 20:32
a co máš na mysl?je pravda že z fotbalu bolela hlava-ale co dál?