0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 17:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka Hačky rozhodla o vítězství Strmilova


Branky


0

Utkání mezi Starou Hlínou a Strmilovem byl souboj mužstev, kterým se v jarní části příliš nedaří. Domácí z posledních pěti zápasu vyhráli jen jednou a měli tak v tomto utkání co napravovat. Hostující tým také výsledkově tápe, takže se dal očekávat vyrovnaný souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas skončil bez branek

Do Staré Hlíny chybělo Strmilovu několik hráčů, kteří jsou zranění, takže hosté odjížděly ve dvanácti lidech. Hosté si jeli zahrát fotbal s ne moc velkými ambicemi a především neudělat ostudu. V prvním poločase se to pro strmilovské nevyvíjelo příliš dobře, obrana hořela, ale domácí hodně šancí nedokázali přetavit ve vedoucí branku. Hosté si ale také dokázali vytvořit pár slibných šancí, ale bez většího účelu. První půle skončila tedy 0:0. Z hostujícího pohledu, velmi dobrá půle.

Jediná branka Hačky rozhodla napínavý duel

Druhý poločas hosté nezačali vůbec dobře, opět po několika šancích domácích hráčů mohli prohrávat, ale vše naštěstí dokázali ubránit. Kolem 50. minuty začali strmilovští domácí tým přehrávat, vypracovali si několik pěkných šancí. Po výkopu M. Přibyla od brány, který doletěl na levou stranu, tam si ho J. Hanzal sklepl a poslal do brejku Jana Hačku, ten utekl domácí obraně a dal vedoucí branku - 0:1. To běžela 61. minuta zápasu. Posledních třicet minut hosté jen bránili. Kdyby zápas skončil 5:2 pro Starou Hlínu, vůbec by se nebylo čemu divit, ale naštěstí strmilovští všechny šance eliminovali a získali tak všechny tři body. Stará Hlína prožívá výsledkovou a herní krizi a zápas se jí opět nepovedl.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Strmilov
Marek Přibyl (hráč): Do Staré Hlíny nám chybělo několik hráčů, kteří jsou zranění, takže jsme odjížděly ve 12 lidech. Jeli jsme si zahrát fotbal, s né moc velkými ambicemi a především neudělat ostudu. Kdyby zápas skončil 5:2 pro Hlínu, vůbec by se nebylo čemu divit, ale naštěstí jsme všechny šance eliminovaly. Musím říct, že jsou to hodně cenné 3 body, ale musíme se především soustředit na domácí zápasy, které nám zatím nevychází. V příštím zápase hrajeme doma s Čímeří a to nebude vůbec lehký soupeř.



Sestavy


FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - P. Makovička [-] , P. Hadač [-] , M. Šauer [-] , R. Jičínský [-] , J. Šimkovský [-] (75. T. Macho [-] ) - R. Chmátal [-] , V. Hadač [-] (42. M. Pfeifer [-] ) , D. Novák [-] - S. Kadlec [-] , O. Šrom [-] -

TJ Jiskra Strmilov
M. Přibyl [-] - K. Urbánek [-] (88. M. Novák [-] ) , T. Dohnal [-] , T. Holec [-] , J. Dvořák [-] - J. Hanzal [-] , D. Hanzal [-] , Z. Popelka [-] , J. Hačka [-] - M. Novák [-] , O. Nečeda [-] -

ŽK: 87. D. Novák .
Hráči zápasu: J. Hačka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: MACHÁČEK David - CHVÁLA Michal, BLAŽEK Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.