Popelín doma nestačil na Kunžak


Branky


4. O. Doležal , 17. J. Snížek - 13. P. Janák , 18. Š. Rigo , 40. P. Ferdan , 80. P. Ferdan (p.)
0

V sobotu hostující tým odehrál důležité utkání v Popelíně, důležité bylo hlavně díky postavení obou týmů v tabulce, kde se před zápasem Popelín nacházel o 2 body před kunžackým týmem. Proto bylo jasné, že je nečeká nic lehkého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v první polovině

Zápas nezačal vůbec dobře pro kunžacký tým, po rychle vhozeném autu šel Popelín do vedení už ve 4. minutě, kdy se trefil Ondřej Doležal. To jen potvrdilo, že v úvodu zápasu byl domácí tým bojovnější. Ovšem po deseti minutách se Kunžak začal zvedat a po pár zmařených šancích se k odraženému míči ve vápně, po střele Štefana Riga, dostal Pavel Janák, který nastoupil neobvykle v útoku, a vyrovnal na 1:1. O čtyři minuty později, ale znovu udeřil Popelín, opět po rychle rozehraném autu a po trefě Jaroslava Snížka šel znovu do vedení. Hned po rozehraní si znovu Štefan Rigo navedl míč na levou nohu a teď už nebyla třeba dorážka, skóre se znovu měnilo - 2:2. Pokračovalo se v bojovném fotbale, kdy se hrálo o každý metr na hřišti. Ve 40. minutě po autu hostí přihrál P. Janák Pavlu Ferdanovi a ten s trochou štěstí propálil brankáře Kadlece zpoza pokutového území a upravil skóre na 2:3 z pohledu domácích. 

Kunžak odváží plný bodový zisk

Druhý poločas byl už čistě bojovný, o pěkný, technický fotbal se určitě nejednalo a diváky dostávali "do varu" spíše zbytečně vyhrocené souboje o balón. Po půl hodině hry se během šesti minut vykartoval hráč domácích Petr Pacholík, který dostal první žlutou kartu v 60. minutě a druhou hned v 66. minutě, kdy nesmyslně a zbytečně fauloval v momentě kdy míč byl na druhé straně hřiště. I v deseti dokázal Popelín vytvářet nebezpečné šance, ale žádná neskončila v brance. Kunžak také hrozil, ale také bezúčelně. Až v 80. minutě se měnilo skóre, kdy si Radek Hrůza navedl míč do vápna na centr, který mu domácí stoper Pavel Pacholík srazil rukou a následovala penalta. K penaltě se postavil Pavel Ferdan a završil skóre utkání na konečných 2:4. Zbytek zápasu už se jen dohrával a Kunžak si tak odvezl všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: V 8. kole jsme nastoupili proti hráčům z Kunžaku. Do zápasu jsme lépe vstoupili my, když ve čtvrté minutě po autu vstřelil gól Ondra Doležal. Hosté ale na vyrovnání dlouho nečekali a ve třinácté minutě srovnávají skóre. O pět minut později hosté proměňují další ze svých šancí a zvyšují svůj náskok na 1:2. O další gól v hostující brance se postaral Jarda Snížek, když mu před bránu nahrál Ondra Doležal. Do kabin se šlo za stavu 2:3, když pět minut před koncem poločasu hostující hráč dává třetí gól. Druhý poločas se hra změnila, měli jsme pár šancí, ale zůstali neproměněny. V 66. minutě jsme jsme přišli o hráče Petra Pacholíka, když byl vyloučen po druhé žluté kartě. Definitivní podobu výsledku dali hosté, když v 80. minutě vstřelili čtvrtý gól a zaslouženě si odvezli tři body.

TJ Kunžak
Pavel Ferdan: Věděli jsme, že nás čeká fyzicky náročný zápas na malém hřišti, proto jsem nastoupili v rozestavení se třemi útočníky. Začátek nám sice nevyšel podle představ, jak je už naším zvykem. Ale naštěstí jsme zvládli vyrovnat a dostat se do zápasu. První poločas to byla spíše přestřelka, padali rychlé góly, ale na konci první půle se nám povedlo uklidnit a vstřelit branku. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme co nejdříve navýšit vedení, což se nám bohužel nepovedlo, ale naštěstí jsme se ubránili domácím útokům. Po vyloučení jednoho z domácích hráčů se z hry stala spíše nakopávaná, naštěstí pro nás bylo vidět, že domácí hráči jsou v oslabení a deprimováni z vývoje zápasu. Následná penalta pro nás přinesla uklidnění a zápas se mohl v klidu do hrát. Za tři body jsme nesmírně rádi, ale do dalších zápasů se musíme ještě zlepšit a přinést klid na kopačky.



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Svoboda Jan - KŘÍŽ Karel, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.