Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Hlína vyhrála na hřišti Popelína


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Do utkání Stará Hlína nevstoupila vůbec dobře a nechali domácí Popelín jednou nebezpečně zahrozit. Postupem času přebrali otěže zápasu do svých rukou a přicházeli s tím i šance. První gólový moment nastal v 16. minutě. Petr Hadač našel krásným pasem na velkém vápně volného Stanislava Kadlece, který chladnokrevně přehodil domácího brankáře – 0:1. Od tohoto okamžiku byla starohlínská hra dobrá a soupeře jednoznačně přehrávali. Ve 20. minutě udeřili hosté podruhé. Na rohový kop Kopeta si výborně naběhl Radek Chmátal a hlavou nekompromisně zavěsil – 0:2. Ve 23. minutě přišla opět další gólová akce hostů. Standa Kadlec si převzal přihrávku, obešel obránce a svou samostatnou akci zakončil ranou pod břevno – 0:3. V tomto okamžiku se zdálo, že je o vítězi tohoto utkání rozhodnuto a nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo konat drama. Jenže opak byl pravdou. Hostujícíc tým vidinou dobrého náskoku polevil a nechal soupeře dostat se zpět do hry. V 31. minutě podržel hostující brankář svůj tým, když zneškodnil domácí samostatný únik. Ve 44. minutě hosté vhazovali aut u soupeřova rohu a místo toho, aby dohráli poločas, tak balón ztratili a z rychlého kontru inkasovali. Brankář Rychlý první šanci výborně zneškodnil, poté přišla dorážka, kterou brankář mohl lapit do rukavic, ale místo toho míč odkopl nešťastně k volnému Ondřeji Doležalovi, který pohodlně skóroval – 1:3. Po inkasované brance rozhodčí ukončil první poločas.

Druhá polovina přinesla drama

Do druhého poločasu hosté vstoupili přímo katastrofálně. Hned ve 49. minutě zazvonilo břevno hostující branky. O minutu později již inkasovali druhý gól. Domácí Vojtěch Princ pronikl pohodově přes tři hráče, kteří byli velmi nedůrazní a jeho střela zapadla k tyči – 2:3. Naštěstí se hostům podařilo hned na tuto branku zareagovat a náskok navýšit. V 53. minutě vybídl Kopet krásnou přihrávkou za obranu ke skórování Radka Chmátala, který nabídnutou šancí nepohrdl a přehodil domácího brankaře – 2:4. Poté se hrála vyrovnaná bitva s šancema na obou stranách. Domácí především hrozili z rychlých protiútoků po zbytečných ztrátách míče. V 75. minutě mohli domácí snížit, ale míč směřující do branky vykopl P. Hadač téměř z brankové čáry do bezpečí. V 82. minutě se domácí již dočkali. Opět po nesmyslné ztrátě míče na půlce přišel rychlý brejk, střela, kterou brankář neudržel a dorážející Pavel Pacholík nezaváhal – 3:4. Po této brance si hráči přeci asi jen uvědomili, že by mohli ztratit vítězný zápas a začli bojovat. Soupeře nepouštěli do nebezpečných pozic a tak poslední šanci utkání nabídl domácím hráčům rozhodčí, když odpískal přimý kop asi z 20-ti metrů. Domácí však touto šancí pohrdli a nastřelili pouze zeď. Po odkopu do bezpečí rozhodčí zápas ukončil.



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Vstup do zápasu se domácím vůbec nepovedl a po dvaceti minutách byl stav 0:3. Pak se hra vyrovnala a domácí snížili na rozdíl jediné branky. Hosté poté zvýšili své vedení a zdálo se, že utkání dovedou v klidu k vítězství. Domácí ale bojovali a opět se na jeden gól přiblížili soupeři. Ze závěrečného tlaku ale nic nebylo. Domácí může mrzet neproměňování šancí. Předvedená hra obou mužstev byla velmi dobrá.

FK Stará Hlína
Vladimír Hadač: V sobotu jsme odjeli k našemu prvnímu utkání v nové sezoně na půdu Popelína. Našemu týmu chybělo několik hráčů – Šrom, Anichober, Hadač V.,Pfeifer, Makovička a Fialka. Naopak se hned v úvodním zápasu ukázala nová akvizice Staré Hlíny Petr Hadač, který přišel z Marineru Bavorovice. Odvezli jsme si cenné 3 body z Popelína, i když jsme úplně hloupě nechali dojít zápas do dramatické koncovky po našich hloupých chybách.



Sestavy


SK Popelín 1932
J. Kadlec [-] - P. Pacholík [-] , D. Kučera [-] - K. Tolkner [-] , V. Princ [-] , R. Stejskal [-] , F. Slavík [-] (85. P. Peltan [-] ) , J. Snížek [-] (76. M. Zaňák [-] ) - J. Dolák [-] (46. P. Valek [-] ) , O. Doležal [-] , P. Pacholík [-] -

FK Stará Hlína
P. Rychlý [-] - R. Jičínský [-] , P. Hadač [-] , S. Kadlec [-] (76. I. Nadberežný [-] ) , P. Šauer [-] - J. Šimkovský [-] , R. Kopet [-] , M. Šauer [-] , R. Chmátal [-] - M. Ködel [-] , V. Marek [-]

ŽK: 8. O. Doležal , 33. P. Pacholík , 60. P. Valek , 72. F. Slavík - 8. P. Hadač , 57. R. Kopet , 77. M. Ködel , 80. V. Marek .
Hráči zápasu: R. Chmátal .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: CHVÁLA Michal - MAŇHAL ING. Jan, LOULA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.