Křemže veze z Kájova nečekaně všechny body


Branky


0

Zápas mezi Kájovem a hostující Křemží sliboval pěknou podívanou. Favoritem byl určitě domácí Sokol Kájov, ale Křemže dokázala, že remíza s Horní Planou nebyla náhoda a z Kájova si překvapivě odvezla všechny tři body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křemže si velmi rychle vzala vedení zpět

Zápas začal lépe domácí tým, který si vytvořil mírnou herní převahu. Kájovská hra byla založena na nakopávaných míčích na vysoké útočníky, kteří se snažili sklepávat míče na záložníky, ale příliš se tato taktika domácím hráčům nedařila. Když už přišla nějaká střela, tak byla z větší vzdálenosti. Několik šancí si Kájovští přeci jen vytvořili a to zejména z centrovaných míčů ze stran, které by při větším důrazu a štěstí mohli skončit za zády Křemežského brankáře, nestalo se tak a utkání bylo stále nerozhodné.

 

První šance hostujícího týmu hned skončila brankou. Ve 14. minutě, jinak spolehlivý, obránce Petřík chyboval, o míč ho obral Petr Kouba a svou slabší nohou vyslal prudkou střelu k tyči, 0-1. O sedm minut později bylo vyrovnáno! Domácí P. Žilavý zahrával autové vhazování, míč se dostal přes dva Křemežské hráče až k Lubomíru Maškovi, který s trochou štěstí poslal míč hlavou na protější tyč, 1-1. Za další čtyři minuty si Křemže vzala vedení zpět. Domácí obrana vymyslela další chybu, kterou podtrhnul nesmyslným vyběhnutím brankář Galko, Křemežský Čížek vybojoval míč, nacentroval ho před prázdnou bránu, kde ho Patrik Rienessl uklidil do sítě, 1-2.

Do přestávky zbývalo bez mála dvacet minut a nic zásadního se již nestalo. Domácí měli několik střel z dálky a plno standardních situací, které však Křemežští úspěšně ubránili a do kabin se tedy šlo za stavu 1-2. 

Vyostřená druhá půle

Druhý poločas byl plný osobních soubojů, ve kterých většinou vítězili domácí fotbalisté, kteří se zároveň snažili o vyrovnání. Vysoký počet standardních situacích na straně domácích však ke gólu nevedl, protože Křemže výborně bránila a skvěle pokrývala nabíhající útočníky domácích. Když už to vypadalo, že si Křemežští poběží pro třetí branku, tak pomezní rozhodčí zamával ofsajd, který následně rozhodčí Marek i odpískal. Následně se hra ještě přiostřila a rozhodčí mohl rozdat několik karet, a to nejen žluté barvy...

 

V závěru utkání dva domácí fotbalisté neudrželi nervy na uzdě a udělali si z hostujícího Kouby bramboru a začali ho okopávat. Na to reagoval rozhodčí saháním pro červenou kartu, ale ta nakonec zůstala nesmyslně v jeho kapsičce.

 


Ohlasy k zápasu



Sokol Křemže
Radek Linha, trenér: K soupeři Sokol Kájov jsme přistoupili s respektem, dle mého názoru jde o nejnebezpečnější mužstvo soutěže, což se i potvrdilo v zápase. Celkem jsme ohlídali hrozící nebezpečí ze zakončení hlavou, jinak byl Kájov neškodný. Na rozdíl od předchozích zápasů jsme měli vysokou produktivitu v zakončení. Mrzí mne výkon rozhodčího, který opakovaně bezdůvodně ve sporných situacích pískal míč rozhodčího nebo situaci otáčel proti hostům, nezklamal klasický herecký výkon L. Maška. Jako nejlepšího hráče musím pochválit celý tým, který se konečně srovnal, kluci bojovali jeden za druhého. Je to pro nás cenné vítězství, které však bude úplně bezcenné, pokud příští kolo neporazíme doma tým Přídolí.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Jan - KORBEL Karel (N), REITINGER Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.