2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2017 17:00

18.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jindřichovice poslala do bojů o titul senzační remíza


Branky


0

Poté, co Jindřichovice bojující o umístění v první pětici v minulém kole ztratily zbytečně v Bukovanech, zdálo se, že je rozhodnuto v jejich neprospěch. Tento týden totiž narazily na Chodov a proti němu je velmi obtížné, získat byť jeden cenný bod, který by znamenal jistotu postupu do bojů o titul. Jenže zdánlivě nemožné se stalo skutečností. Jindřichovicím pomohlo domácí prostředí včetně nepříliš kvalitního terénu, pomohl také fakt, že CHodovu už vůbec o nic nešlo a pak pomohla bojovnost. To vše znamnalo, že domácí celek ukořistil bod za remízu, která pro něj znamenala velké vítězství. I když nakonec tedy vyhrál na penalty Chodov, v Jindřichovicích se dnes bude slavit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov odskočil a s Jindřichovicemi to šlo z kopce

Chodov se od začátku chopil iniciativy a snažil se soupeře přehrávat. A dařilo se mu, i když mu kombinační hru značně stěžoval špatný jindřichovický terén. I tak se ale domácí po přesném zásahu Karla Půlpána dostali ve dvanácté minutě do vedení a zdálo se, že vše se začíná odvíjet přesně tak, jak se očekávalo a přesně tak, jak Jindřichovičtí nechtěli. Pro ně bylo základem neprohrát o více než dvě branky, a tak stále nic nevzdávali, bojovali a snažili se držet ve hře. A celkem se jim dařilo. Chodov nijak výrazně na pilu netlačil. Spíše držel balón a hrál v poklidu tak, aby předešel zraněním. To hrálo snaživému domácímu celku do karet, a když se ve dvaatřicáté minutě dokázal do míče trefit přesně podle potřeby Eduard Fojtík, bylo vyrovnáno a domácí dostali další impuls, který je donutil nic nevzdat. Naděje žila. Po půli 1:1.

Rychlý gól, rychlá odpověď

Ve druhé půli se pokusili domácí soupeře zaskočit a podařil ose jim to absolutně skvěle. Hned v první minutě se poduhé trefil Eduard Fojtík a domácí vedli. Jenže se poté nastáhli a dál hráli velmi útočnou hru, což belskurychle dokázal zkušený Spartak potrestat po rohovém kopu vyrovnáním Petra Macáka. Pak už se ale Jindřichovice zase více zatáhly a hrály opatrněji, což Chodovu vyhovovalo. Ani jeden tým více nepotřeboval, a tak se hrálo v nadsázce řečeno na údržbu. Zkrátka v pohodě. Jindřichovice ale byly při chuti, a tak proti kvalitnějšímu Chodovu stále zkoušely z brejků a nakopávaných balónů vystrkovat růžky. A hosté si museli dokonce několikrát pomoci i faulem ve chvíli, kdy už byli domácí hodně blízko, za což také padlo pár karet. Spartak sice držel více balón, ale nikdam se už pořádně netlačil, a tak nakoenc zápas došel k penaltám. Po devadesáti minutách tak mohli Jindřichovice slavit senzační postup mezi top pětku.

Chodov bez chyby

Při rozstřelu už se ale zkušenosti projevily více. Chodov ani jednou nezaváhal a domácím se podařil odvakrát neuspět. Takže nakoenc druhý bod za vítězství bral přeci jen favorit. Domácí celek měl ale i tak tentokrát daleko větší důvod ke slavení.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Josef Surový: Chodov byl lepší a měl více ze hry, byl fotbalovější. Přesto jsme dnes mohli klidně vyhrát. Bojovali jsme a zasloužili jsme si postup. Všichni hráči si zaslouží mé díky.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Byla to z obou stran rozpačitá hra. Domácí potřebovali bod a podřídili tomu vše. Hráli svou typickou hru, tedy nakopávání na své běhavé a silné útočníky v osobních soubojích. My jsme se snažili hrát kombinačně, ale ten jindřichovický terén to moc neumožňuje. Teď na jaře je ještě navíc měkký, blátivý, hrbolatý, zkrátka všelijaký. Soupeř bojoval a vysloužil si remízu, díky níž si s námi zahraje ve skupině o titul. Gratuluji.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , K. Surový [-] , J. Mika [-] , J. Fujan [-] , P. Fojtík [-] , M. Truhlář [-] , J. Lavrenčík [-] , J. Račák [-] , L. Rehák [-] , P. Rau [-]

TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - P. Macák st. [-] , M. Hopf [-] , J. Pinc [-] - L. Gergely [-] , R. Jesipčuk st. [-] - J. Kůrka [-] , B. Benda [-] (86. J. Bokšay [-] ) - J. Smolka [-] , J. Jiroušek [-] , K. Půlpán [-]

ŽK: 67. J. Račák , 90. K. Surový - 55. P. Macák st. , 62. K. Půlpán .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - BIGAS Jiří (N), DUČINSKÝ Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.