Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 11:00

12.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Chodovská přejela na úvod Oloví


Branky


0

První zápas tohoto ročníku je pryč. Novou sezónu odstartoval střet Oloví, proto sestoupivší Chodovské, která si brousí zuby na rychlý návrat do 1.B třídy. A podle toho to také vypadalo. Oloví dorazilo jen s jedenácti hráči, ještě k tomu ve slátané sestavě a Staré Chodvoské pozici ještě více usnadnilo. Domácí tým dominoval od začátku až do konce, jediný problém byl v koncovce, kde se zas tolik nedařilo. Chodvoská zahodila zejména v první půli snad tucet velkých šancí, ale trefila se jen jednou, až ve dvaačtyřicáté minutě. Ve druhé půli ale přidala dalších pět branek a nenechala nikoho na pochybách. První body patří prostě jí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodovská pálila jednu šanci za druhou

Oloví hrálo na hřišti soupeře od začátku až druhé housle, a i s tím mělo problémy. Zkušenější soupeř měl jednoznačně navrch a suverénně svého soka přehrával. Hned na úvod se rozhodl ukázat v co nejlepším světle a všem ukázat, jak bude letos nebezpečný. Jediná disciplína, která ho v tomto utkání trápila, byla jednoznačně koncovka. V té to zkrátka hořelo. Domácí pálili jednu velkou šanci za druhou. Bránu obvykle ofenzinvě laděného Hilka obstřelovali ze všech stran, ale marně a brankář často nemusel hnout ani brvou. Nakoenc se ale Chodvoská dočkala. V závěru poločasu prolomil mizérii Filip Lembacher, který otevřel svou přesnou trefou skóre celého utkání, a tím v podstatě ukončil poločas.

Slabší brankář Hilko a čestný zásah

Ve druhé půli už měla ale Chodovská větší štěstí a padalo jí to tam daleko více, i když je pravdou, že se pod několika góly podepsal i nerozehřátý a především zraněný brankář. Nicméně, symbolicky načali domácí svou kanonádu už v první minutě druhé půle. Do branky se dostal pokus Lukáše Karpíška hned po výkopu, který brankář podcenil a pustil za svá záda. Chodovská byla střelecky na koni a hlavně v herní pohodě. Přesto si ale chvíli pro návrat do hry našlo i Oloví, když se několika rychlými přihrávkami prokombinovalo obranou soupeře a sám na branku šel neomylný Filip Doboš. To ale ještě více nakoplo Chodovskou a od té doby už se zápas pro Oloví jen vzdaloval. Obratem se bleskurychle trefil také Miroslav Kolařík a zanedlouho podruhé i Filip Lembacher. Zbytek zápasu se prakticky už jen v poklidu dohrával, avšak stále pod taktovkou domácích, kteří ještě dva góly přidali. V poslední patnáctiminutovce se trefil dvakrát Martin Tatar. Nejprve zvýšil na 5:1 a ve dvaaosmdesáté minutě Martin Tatar ještě uzavřel střelecky utkání šestou a poslední trefou svého týmu.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
Martin Hejna: První půle byla jednoznačně v naší režii, opticky jsme měli drtivou převahu, ale prostě jsme neproměňovali své šance. Naštěstí se nám ale v závěru půle podařilo jednu akci do branky dotlačit a to nás nakoplo. Hned zkraje druhé půle nám trochu pomohl brankář soupeře a nechal nás zvýšit na 2:0. Pak sice soupeř snížil, ale nás to nerozhodilo a bez problémů, jsme si došli pro tři body. Jak říkám, tenhle zápas jsme měli ve svých rukách.

SK Oloví
Jakub Hofman: S prvním zápasem spokojení určitě nejsme, ale zatím nemá cenu dělat velké závěry. Náš výkone není směrodatný, přijeli jsme ve slátané sestavě jen s jedenácti lidmi, chytal zraněný hráč a od začátku až do konce jsme hráli druhé housle. Výsledek je ještě milosrdný. Chodovská spálila desítky šancí, ještě nás tak ušetřila. I když je pravdou, že mít brankáře, tak jsme některé góly asi také nedostali. Tenhle zápas hodíme za hlavu a uvidíme, jak budeme hrát příště.



Sestavy


FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - M. Tatar [-] , J. Volek [-] , A. Bogdaň [-] - M. Kolařík [-] , P. Dušek [-] , R. Tomášek [-] - F. Lembacher [-] , P. Bezděčný [-] (57. M. Gabčo [-] ) , J. Krásný [-] (70. R. Parth [-] ) , L. Karpíšek [-]

SK Oloví
D. Hilko [-] - F. Hrubec [-] , T. Nestrojil [-] , F. Doboš [-] , T. Havlíček [-] , J. Hofman [-] , D. Reger [-] , P. Trávníček [-] , T. Peleška [-] , M. Erps [-] , L. Doboš [-]

ŽK: 10. F. Lembacher , 14. J. Krásný - 14. L. Doboš .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - KASTL Martin (N), MIČ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.