Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:00

9.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov ze své půdy hladce smetl Jindřichovice, čtyřmi zásahy pomohl Laur


Branky


31. R. Jesipčuk st. , 57. P. Laur , 62. P. Laur , 68. P. Laur , 81. J. Frána , 86. P. Laur - 78. M. Truhlář
0

Po první půli to vypadalo, že bude mít Chodov nečekané problémy, sice vedl, ale držel náskok jen jedné branky. Pak ale zaúřadovala hlavně fyzička, Chodov roztočil svůj kolotoč a hattrickem Petra Laura, nejlepšího střelce soutěže, soupeři odskočil a hravě si výhru ohlídal. Nakoenc vyhrál 6:1 a sám Petr Laur přidal později ještě jednu trefu. Jindřichovice tak odjíždějí podle očekávání s prázdnou a zůstávají čtvrté. Chodov dál talčí na lídra tabulky z Lomnice.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelecká bída

V první půli měly Jindřichovice ještě dost sil na to, aby dokázaly favorizovanému Spartaku alespoň trochu vzdorovat. Domácí sice tak měli více ze hry a šancí měli dost, ale hosté disciplinovaně bránili, zdatně souepři sekundovali a drželi se stále ve dře. Navíc občas také unikli a pár střel z jejich strany také k vidění bylo. Přesto by se ale asi nikdo nemohl divit, kdyby byl zápas po první půli rozhodnutý ve prospěch domácího celku, kterému se ale nedařilo využívat svých šancí, a tak dlouho nemohl souepři odskočit. Až teprve v jednatřicáté minutě se dokázal prosadit Radek Jesipčuk. Více ale ani ťuk, a tak se Jindřichovice po poctivě odvedené práci dokázaly udržet ve hře.

Laur rozhodl ve prospěch domácích

Ve druhé půli už ale Jindřichovice ztrácely trochu výrazněji, obzvláště pak poté, co se domácím podařilo tentokrát už rychle navýšit. Trefil se Petr Laur , který se tak osamostatnil na čele střelecké tabulky, a zdálo se, že je rozhodnuto. Jindřichovice pak trochu vypadly z tempa a Petr Laur se během chvíle trefil znovu. Hosté byli jako opaření, domácí dál hráli svou hru a přidávali góly. Do sedmdesáté minuty ještě Petr Laur zkompletoval hattrick a pak už mohli domácí zápas spíše jen v klidu dohrávat. Přestali se soustředit na obranu a užívali si jen hru v útoku. Z toho pak ale dokázal o deset minut později těžit Miroslav Truhlář, který se po chybě domácích ve středu vydal se spoluhráči do protiútoku, jenž zakončil čestným zásahem. Pak už si dal ale Chodov na chyby pozor a ještě se mu podařilo nějaké branky přidat. Po zásahu Jiřího Frány a podařilo přidat ještě čtvrtou branku také Petru Laurovi, který tak upravil na konečných 6:1 a rozloučil se s utkáním v plné parádě. Chodov zaslouženě vyhrál za tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Ze soupeře jsme žádný velký strach neměli. V první půli jsme měli, i když měl soupeř ještě dost sil, vlekou převahu, ale dali jsme jen jeden gól. Ve druhé už to ale bylo lepší a s hosty jsme si hravě poradili, ačkoli se sympaticky snažili. Sice ještě dali čestnou branku, ale to byla výjimka po naší chybě. Jinak se celý zápas odehrával spíše na jejich polovině. Opět si zahrála i celá naše lavička a zápas jsme bez potíží zvládli.

FK Jindřichovice
Josef Surový: Chodov dal v první půli jen jednu branku, ale byl jasně lepší a měl spousty šancí. Ve druhé půli byl rozdíl jen v tom, že ty šance konečně proměnil. Sice jsme dali jednu branku, ale to byl jen jeden šťastný záblesk, jinak jsme se do šancí nedostávali. Nezbývá, než soupeři pogratulovat.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
B. Benda [-] - J. Pinc [-] , P. Macák st. [-] , J. Jiroušek [-] , M. Hopf [-] - M. Bečvář [-] (62. J. Bokšay [-] ) , J. Smolka [-] (24. R. Jesipčuk st. [-] ) , L. Gergely [-] (70. M. Ungermann [-] ) , J. Frána [-] - P. Laur [-] , J. Kůrka [-] (80. J. Pojar [-] ) -

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] (60. L. Minařík [-] ) , K. Surový [-] (46. P. Horvát [-] ) , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] (46. M. Voves [-] ) , M. Truhlář [-] , J. Račák [-] , J. Fujan [-] , L. Rehák [-] , P. Rau [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Varga Marian - KISS Štěpán (N), ŠPIRKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.