Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 11:00

8.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovu pomohlo šťastné střídání, derby po dobrém závěru ovládl


0

Pro oba týmy to byl jeden z nejdůležitějších zápasů roku. Derby, po dlouhých letech se vše chystalo k derby mezi Chodovskou a Chodovem a nikdo si jej nehodlal nechat ujít. oba týmy shromáždily své nejlepší hráče a na vyhecovaný zápas se připravily, jak nejlépe mohly, tady šlo hlavně o čest. Od začátku bylo jasné, že ani jeden tým nechce souepři nic dovolit, a tak se hrálo na obou stranách hodně dobře v defenzivě a oba celky sázely spíše na rychlé protiakce. Chodovu se sice dařilo v obou poločasech více, ale Chodovská brzy vsítila a pak dlouho vedla. Napínavé to bylo až do konce. Dlouho to vypadalo na dělbu bodů, ale v závěru spasil hosty střídající Jesipčuk. Šlágr kola a zápas o Chodovsko ovládl Spartak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov na vyrovnání nedosáhl

Dlouho očekávané derby těchto dvou rivalů přitáhlo do Chodovské velké množství fanoušků. Nešlo ani tak o body, jako spíše o čest dvou rivalů, kteří na vzájemný zápas čekali po dlouholeté pauze velmi dlouho. A od toho se zápas tak trochu i odvíjel. Domácí hráli na stodvacet procent a byli velmi aktivní, Chodov trochu zaspal začátek a v úvodu se musel spíše bránit. Přesto diváci sledovali velmi pohledné, leč nervózní a dost tvrdé, utkání s několika šancemi na obou stranách. Probrat hody dokázala až první branka soupeře. Spartak zaspal při protiútoku soupeře, který skvělou přihrávkou po lajně započal Petr Dušek. Na následný centr do vápna si už počkal volný Lukáš Karpíšek, který si balón v klidu zpracoval a vzápětí jej jen jednoduše dloubl do branky přes vybíhajícího brankáře. Od té doby už měl ale Chodov navrch, zkoušel centry do vápna, střely z dálky i vykombinované akce, ale ani tak brankář domácích mo práce neměl. Nepřipsal si snad žádný zákrok, většinu šancí totiž likvidovali buď obránci, nebo nepřesnost soupeře. Nejblíže byl vyrovnání Jankovský, který po rychlé nenápadné akci po křídle nastřelil střelou z hranice vápna tyč, od níž se míč odrazil zpět do hřiště. Spartak se tak v nervózním a vyhecovaném utkání na vyrovnání nezmohl a do šaten odcházel nečekaně, jako ztrácející tým.

Zlatá ruka kouče Valenty

Také ve druhé půli měl Chodov o něco navrch a své kvality projevoval stále více. Chodovské téměř nic nedovoloval a jednoznačně si šel za obratem. Už v padesáté minutě prostřelil brankáře Trietla Petr Jankovský a hrálo se zase od nuly. Teď už ale Chodov nehodlal nic podcenit. Dál hrál velmi aktivně, ale zároveň si hlídal zápas i v defenzivě. Hodně mu navíc pomohla i brzká červená karta pro Lence, což znamenalo, že domácí museli dohrávat zápas jen v deseti lidech. Důležitý moment pak přišel ve čtyřiašedesáté minutě, kdy poslal trenér hostů na trávník známého Radka Jesipčuka. Ten hrál skvěle a i díky němu se tlak Chodova stále stupňoval. Dlouho ale k dokončení obratu něco chybělo. Závěr zápasu byl ale pro snaživé domácí veskrze krutý. Hned zkraje poslední desetiminutovky se Radek Jesipčuk postral o strhnutí zápasu na stranu Chodova a o chvíli déle přidal Radek Jesipčuk do sítě souepře ještě malou pojistku. Pak už se zápas v podstatě jen dohrával. Bylo rozhodnuto. Spartak nakoenc vyhecované derby ovládl v poměru 3:1 a svůj úkol na hřišti soupeře tak splnil.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
Jiří Krásný: V první půli jsme byli hodně bojovní a snaživí. Zkrátka jsme tu první půli ubojovali, ale pak nám sudí vyloučil jednoho hráče, a to je proti Chodovu, který má skvělé fotbalisty, velký problém. Hosté nás začali tlačit ještě více a my jsme začali výrazně ztrácet. Dokud to šlo, tak jsme ale bojovali, hráli jsme s nasazením a za to si kluci zaslouží pochvalu. Výsledek je ale spravedlivý.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš: Velmi důležitý zápas, v kterém jsme prostě museli vyhrát. Sešli jsme se ve velkém počtu a ve velmi dobré sestavě, protože si proti Chodovské chtěl každý zahrát. Domácí byli velmi snaživí a vzdorovali nám, dokud jim síly stačily, ale zápas už dohrávali jen na vůli. Dlouho byli ale ve hře, my jsme zahodili spousty šancí, ale góly jsme nedávali. Své zkušenosti ale v závěru ukázal střídající Jesipčuk, který nám vystřelil výhru. V utkání jsme nechali si zahrát úplně každého, aby všichni mohli říci, že hráli v tom vítězném utkání proti Chodovské. Jsme rádi, že jsme vyhráli, s Chodovskou bychom ztrátu bodů nesli určitě těžce.



Sestavy


FK Stará Chodovská
P. Treitl [-] - A. Bogdaň [-] - J. Volek [-] , P. Bezděčný [-] , M. Gabčo [-] , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] - L. Karpíšek [-] , J. Krásný [-] , M. Kastl [-] , R. Tomášek [-] (43. R. Lenk [-] )

TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - M. Hopf [-] , R. Fojtík [-] - J. Smolka [-] , J. Frána [-] , L. Gergely [-] (86. M. Ungermann [-] ) - J. Kůrka [-] (89. J. Pojar [-] ) - P. Macák ml. [-] (64. R. Jesipčuk st. [-] ) , J. Pinc [-] , P. Jankovský [-] (70. J. Jiroušek [-] ) , M. Kopecký [-]

ŽK: 27. R. Tomášek , 38. J. Krásný - 46. P. Macák ml. , 75. J. Jiroušek . ČK: 50. R. Lenk .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Štěřík Filip - PARTH Richard (N), VOJÍŘ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.