4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásno přejelo Bukovany, nováček klesá na dno


Branky


1

Bukovany nejsou zrovna v nejpříjemnější fázi sezóny. Po lídrovi tabulky sice přišel o něco hratejnější soupeř, tedy Svatava, proti němuž uhrály Bukovany bod. Pak ale dva výprasky v řadě s Chodovem a nyný zápas s dalším kvalitním týmem, Bníkem Krásno, a to nemluvíme o tom, že v příštím kole se nováček potká se Starou Chodvskou, která dnes porazila lídra tabulky. To určitě nejsou příjemní soupeři. Zpět ale k zápasu v Krásně. Bukovany v něm podle očekávání od začátku ztrácely a oba poločasi prohrály 0:2. Bez branky tak odjíždí bez bodu a v tabulce hlesají až na poslední příčku. Nabuzený Baník se po dvou porážkách proti Lomnici musí snažit, aby se vydrápal do první pětice. Proti out-siderovi začal dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouhé čekání, Šereda Krásno spasil

Krásno mělo sice od začátku navrch a souepři toho příliš nedovolilo, samo ale hrálo hodně rozpačitě a v ofenzivě se mu až tolik nedařilo, a když už si dokázalo nějakou pohlednější šanci vytvořit, zastavil ho buď brankář, nebo vlastní nepřesnost. I když měl favorit podle očekávání navrch, dlouho se trápil a nemohl vstřelit důležitnou první branku. Konec první půle se nezastavitelně blížil a zdálo se, že Bukovany ji už pomalu přežijí. Krásno je totiž pravděpodobně podcenilo a hrálo v až příliš velkém klidu, z něhož poté vyústila nervozita. Nakonec se ale podařilo asi sedm minut před koncem poločasu otevřít skóre Lukáši Šeredovi po individuální akci, a to dodalo Baníku důležitý klid na kopačky. Proto se do kocne půle dokázal prosadit ještě i Michal Urbánek a za stavu 2:0 to při odchodu do šaten vypadalo pro Krásno daleko lépe, než napovídal vývoj první půle. Pro hosty to bylo kruté.

Klidná druhá půle

Bukovany sice sympaticky bojovaly a snažily se ještě do záapsu vrátit, ale kvalitnější Krásno veškeré jejich útoky dokázalo odrážet. Baník už si zápas v podstatě jen kontroloval. Bukovanským navíc postupně docházely síly, elán i víra, a tak pomalu jejich výkonnost ovadala. Krásno mělo stále více navrch, a tak mohlo přidávat branky. Definitivně rozhodl v sedmašedesáté minutě střídající Roman Trnka. Od té doby už se zápas v podstatě jen vyloženě dohrával pod taktovkou Krásna. V poseldních minutách ještě přidal gól Lukáš Šereda, ale to už bylo vše. Krásno vyhrálo nakoenc pohodlně 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: Bylo to celkem vyrovnané, ale hodně zmatené utkání. Bukovany dokázaly občas zlobit pasy za obranu, ale nic z toho nakonec nebylo, vše jsme si pohlídali. Soupeř vlastně žádnou větší šanci neměl, to mi jsme jich zahodili až až. Opět nedorazil rozhodčí, to je ostuda. Pískat musel náš Chmelík, který se přišel původně jen se zraněním podívat, ale zvládl to perfektně a chválili ho i hosté. Bylo to klidné utkání. Zvládli jsme ho bez větších potíží.

TJ Baník Bukovany
FK Bukovany: Bukovany se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Baník Krásno
J. Studnička [-] - O. Pikal [-] , J. Masopust ml. [-] , P. Michalec [-] - W. Lorenz [-] , R. Schlossbauer ml. [-] , L. Šereda [-] , K. Václavík [-] , P. Poplštejn [-] , M. Urbánek [-] - T. Pinc [-] (46. R. Trnka [-] ) -

TJ Baník Bukovany
J. Saska [-] - T. Onody [-] - D. Peřina [-] , L. Onody [-] , J. Bauchner [-] , V. Vach [-] , J. Kukla [-] , F. Žába [-] , J. Koptík [-] , M. Šindelář [-] , O. Hums [-]

Počet diváků: 59.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 10. 2016 19:47
Takovy reci nepravdivy sem pisete. Za prve od zacatku nas neprehravali . To za prve. A dalsi minus bez rozhodciho ten fotbal nikdy nebude mit uroven . To co rozhodci prredvadi ze nejezdi na zapasy je fakt hrozny. A pak kdyz vam piska ozraly rozhodci z Krasna tak co to jebza uroven . Twn zapas jsme si jasne prohrali samy . Vratit to nemuzem ale jak rikam ostuda rozhodcich pak ma ta uroven vypadat.