E. Klemm 21.
E. Klemm 31.
S. Miler 82. (p.)
Z. Liebl 89.
4:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov si poradil s Jindřichovicemi


Branky


21. E. Klemm , 31. E. Klemm , 82. S. Miler (p.) , 89. Z. Liebl - 50. K. Surový , 60. P. Fojtík
0

Rychnov se stále drží zuby, nehty, mezi elitou soutěže. Dokázal si poradit i s týmem Jindřichovic, který v nedělním utkání porazil 4:2 a zajistil si tak po víkendu místo mezi nejlepší trojicí. Je sice pravda, že má Rychnov za sebou najvíce zápasů ze všech, ale ani to na jeho nečekaně vydařeném úvodu sezóny nic nemění. S Rychnovem se letos zkrátka musí počítat. Ani Jindřichovice na tom ale nejsou špatně, po porážce sice klesly na páté místo, ale stále jsou v před tou důležitou hranicí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov přežil nebezpečný úvod

Rychnov zvolil opět trochu opatrnější taktiku, ale zpočátku se zdálo, že není příliš šťastnou. Během patnácti minut se tři jindřichovičtí hráči dostali do vyložených šancí, ale domácí brankář svůj tým dokázal podržet. Rychnov přežil. Pak se mu navíc podařilo využít perfektně serané protiakce a dostat se po zásahu Evžena Klemma do vedení. Jinřichovice byly trochu opařené, i když stále držely balón více, než souepeř. Rychnov byl od té doby ale daleko nebezpečnější a svou rychlou hrou dokázal soupeře pořádně trápit. Dokonce se mu podařilo asi po deseti minutách přidat další branku a celkem nadějně hostům odskočit. Trefil se opět Evžen Klemm. Jindřichovice už zareagovat nedokázaly, a když už branku nepřidali ani domácí, odcházelo se do šaten za stavu 2:0.

Jindřichovice vyrovnaly, pak zbytečně zápas ztratily

Ve druhé půli se daleko více dařilo hostům, kteří opět do úvodu vlétli, ale tentokrát už dokázali soupeře i trestat. Už v padesáté minutě snížil Karel Surový a během deseti minut pak vyrovnal Petr Fojtík. Perfektní comeback. Pak se ale hostům dařit přestalo. Rychnov prostřídal a novým dechem dokázal hru oěpt zkvalitnit a rázem byl opět nebezpečnější. Jindřichovice se ael dokázaly držet. Stále více na nich ale šla znát větší únava a chyby se začaly množit. Rychnov měl navrch. Navíc mu nejdřív pomohla k nakonec rozhodující brance penalta, které využil Stanislava Miler. V posledních minutách ale chyboval i brankář Jindřichovic a síť ještě naposledy rozvlnil Zdeněk Liebl, bylo definitivně rozhodnuto. Rychnov v závěru zápasu urval výhru za tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž: My jsme začali dobře. Hráli jsem v první půli hezký fotbal, což nám přineslo vedení 2:0, i když nám musel pomoci i brankář. Ve druhé půli jsme chtěli pokračovat, ale začaly nám docházet síly a soupeři se podařilo vyrovnat. Pak jsme ale prostřídali a zvrátili to zpět na sovu stranu. Hosté nehráli špatný fotbal, ale my jsme si to pohlídali. Výhru jsme si zasloužili.

FK Jindřichovice
Josef Surový: My jsme byli podle mě lepší. Během prvních patnácti minut jsme měli tři tutovky, ale soupeř pak z ničeho dal první branku a vedl. My jsme po celou dobu drželi balón, ale soupeř dával góly. Ve druhé půli jsme sice dokázali vyrovnat, byli jsme stále lepší, ale naše chyby nás poté srazily k zemi. Dnes jsme si ale prohrát nezasloužili.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
V. Šantora [-] - K. Hladký [-] , E. Klemm [-] (64. S. Miler [-] ) , K. Kreysa [-] (64. T. Zelenka [-] ) , P. Mentlík [-] , M. Brabenec [-] , Š. Diosegi [-] (54. A. Tirinda [-] ) , P. Čučman [-] (60. Z. Liebl [-] ) , J. Karas [-] , V. Kohout [-] , K. Hylský [-]

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] (46. M. Voves [-] ) , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , M. Truhlář [-] (46. J. Lavrenčík [-] ) , P. Fojtík [-] (80. K. Zicha [-] ) , J. Mika [-] (73. P. Horvát [-] ) , J. Račák [-] , J. Fujan [-] , L. Rehák [-] , P. Rau [-]

ŽK: 82. A. Tirinda , 89. K. Hylský - 40. E. Fojtík , 44. P. Rau . ČK: 82. P. Rau .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pešek Pavel - KALABZA Petr (N), KOREL Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.