Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 15:00

5.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lomnice vyměnila trenéra, ale válí dál, teď přejela Krásno


Branky


0

Lídr soutěže během týdne vyměnil z vnitřních důvodů hlavního trenéra. Rozhodnutí přišlo po výprasku v Chodově. Miroslava Kasla tak ve funkci nahradila lomnická hvězda, Roman Macek, který ze zdravotních důvodů ukončil zhruba před dvěma týdny svou hráčskou kariéru. A při své premiéře obstál na jedničku. Jeho tým přes týden zapracoval na detailech a pomohlo mu to bez větších potíží porazit kvalitní tým Krásna. Konečný výsledek - 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šereda začal ve velkém stylu, pak dostalo Krásno za vyučenou

Na první gól se v miulé sezóně při vzájemný zápasech těchto udvou týmů většinou čekalo dlouho. Tentokrát tomu tak ale nebylo a bylo jasné, že to bude vypadat trochu jinak. Tentorktá se totiž nedalo hovořit ani o vyrovnaném utkání. Krásno začalo sice dobře a už ve druhé minutě ho dostal do vedení Lukáš Šereda, pak se ale během chvíle podařilo vyrovnat Janu Makrlíkovi a vše se otočilo. Krásno přestalo stíhat, Lomnice byla na balónu a soupeře jasně přehrávala. Baník si s balónem moc nezahrál. Přesto si Lomnice musela na vedoucí branku nějaký čas počkat. Pak jí ale hodně pomohlo Krásno, které dostalo po vlastní nedůslednosti v obraně pořádnou facku. Domácí dostali velký prostor hned k několika dorážkám, až se nakoenc odrazil balón k Radku Knafovi, který už síť rozvlnil. Když navíc gólem do kabin zakončil poločas Jan Makrlík, měla Lomnice vše ve svých rukách, Krásno bylo na tahu.

Baník si ani neškrtl

Krásno se sice snažilo, ale většina jeho slibnějších akcí končila ofsajdem. Krásno hodně srážely chyby ve středu hřiště a Lomnice s ním moc práce neměla. V devětapadesáté minutě se navíc podařilo domácím souepře po chybě přečíslit a přesnou ranou definitivně rozhodl Jan Kníř. Uplynulo jen pár minut a bylo to 5:1. Míč si postavil k přímému kopu Stanislav Hauf, navrátilec po zranění, a přesnou trefou rozvlnil síť. Krásno bylo na dně a úplně bez šance. Zápas už se v podstatě jen dohrával, i když Lomnice ještě několik šancí měla a dost jich ještě zahodila. Jednou se ale ještě přeci jen trefil František Čermák. Poslední slovo měl ale nakonec opravdu Baník. V posledních minutách se ještě podařilo snížit Romanu Trnkovi.



Ohlasy k zápasu


TJ Lomnice B
Roman Macek: Zápas se povedl. Poskládal jsem to trochu po svém. Já ty kluky znám, ještě nedávno jsem s nimi hrával, takže vím, co od nich čekat. Přes týden jsme se zaměřili na fyzičku, v níž jsem viděl menší slabinu. A bylo to vidět, celý zápas jsme byli na balónu a hráli jsme naplno. Hodně nám pomohlo i pár kluků z A-týmu, jako Makrlík a Bureš, kteří utvářeli hru, do níž ale všichni hráči zapadli. Nikomu se nedá nic vyčíst. Kluci hráli dobře a nic nevypustili. Jsem naprosto spokojen. Dobře jsme se na zápas připravili.

TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: Oni byli po celou dobu živější a ve všem lepší. Hráli rychle a po zemi, dokázali nás přečíslit a využívat našich chyb ve středu hřiště. My jsme sice vedli, ale pak už to šlo rychle z kopce, byl to chaos. Hosté ale zaslouženě vyhráli, byli lepší. Jediné, co mě mrzí, že i když jsme si něco vytvořili, tak nám hodně uškodil jejich pomezní rozhodčí, který zvedal praporek úplně automaticky. Potřebujeme do středy hlavně zpřesnit naší hru.



Sestavy


TJ Lomnice B
J. Marka [-] - P. Lorenz [-] (58. D. Rajtšlegr [-] ) , S. Hauf [-] , M. Zach [-] , M. Štěpanovský [-] - J. Lippert [-] , R. Knaf [-] , J. Kníř [-] , R. Bureš [-] (74. T. Martinec [-] ) - T. Dlesk [-] (58. F. Čermák [-] ) , J. Makrlík [-] (79. M. Opalecký [-] )

TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - R. Schlossbauer ml. [-] , K. Šereda [-] , O. Pikal [-] , P. Michalec [-] - M. Kvapil [-] , K. Václavík [-] , L. Ruppert [-] - J. Husák [-] (60. R. Trnka [-] ) , M. Chmelík [-] (71. T. Pinc [-] ) - L. Šereda [-]

Počet diváků: 64. Rozhodčí: Hodač Petr - PTÁČEK Josef (N), URBÁNEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.