Krásno v odvetě zdemolovalo Rychnov


Branky


0

Nyní už poněkud rozjetější Krásno, mělo cíl jasný, porazit Rychnov. Motivace byla obrovská, jelikož v prvním utkání sezóny Rychnov porazil Krásno na jeho hřišti a obral ho o cenné body. A na hráčích Krásna to bylo vidět. Jasným plusovým činitelem navíc byl fakt, že se do sestavy po pauze způsobené trestem vrátila hvězda uplynulého ročníku, Lukáš Šereda. Krásno bylo od začátku lepší a Rychnovu nedalo jedinou šanci. Nakonec s přehledem vyhrálo 5:1 a uštědřilo tak Rychnovu druhou porážku v sezóně. Krásno se tak zaslouženě posunulo na okraj první pětice a Rychnov se musel smířit s pádem na třetí místo, respektive tedy s definitivním odskočením první Lomnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásno se dostalo do vedení a pak pálilo šanci za šancí

Krásno bylo extra nabuzené a šlo to na něm od začátku pořádn vidět. Hostující tým do utkání vlétl v plném nasazení a od začátku souepře jasně přehrával. Už ve třetí minutě se podařilo dostat míč za záda brankáře Matěji Kvapilovi, který se prosadil střelou z dálky. Ani posléze ale nasazení hostujícího týmu neutichalo a Baník si dál vytvářel šanci za šancí, jenže se mu nedařilo. Pálil jednu větší šanci za druhou, ale my si zde můžeme jmenovat jen zlomek toho, co bylo k vidění na hřišti. Sám na branku běžek Lorenz, Chmelík, Šereda, nebo Poplštejn trochu z úhlu, ale domácím to tam zkrátka nepadalo. Až těsně řed koncem půle vyslal Wolfganga Lorenze do menšího úniku z levé strany Kvapil a hostující kapitán to vyřešil parádní střelou do šibenice na bližší tyč. To byl oale vše. Krásno i přes neuvěřitelný tlak a převahu vedlo po půli "jen" 2:0.

Rychnov tlačil, ale pak odpadl

Krásno úvod druhé půle trochu podcenilo. Rychnov se začal trochu tlačit do ofenzivy a poměrně nepříjemně souepře trápil, ale nic klíčového nevymyslel. A tak se v pětašedesáté minutě trefil Martin Chmelík, kterého vyslal za obranu Šereda. Bylo rozhodnuto. Rychnov ztratil naděje, odpadl a hosté ještě pár branek přidali. Trefil se střídající Roman Trnka a po individuální akci také Lukáš Šereda, který zakončoval lobem na zadní tyč. Rychnovu se ale nakoenc podařilo ještě vsítit čestnou branku. Centr z pravé strany přeletěl přes celé vápno až do břevna, od nějž se odrazil k Janu Křížovi, který dorážel do prázdné branky. Po jeho snížení byl ale zápas ukončen.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
SK Dolní Rychnov: Dolní Rychnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: Docela dobrý výkon. Zápas se poměrně vydařil i přes to, že panovalo šílené vedro. Celou dobu jsme měli navrch a soupeře jsme přehrávali, ale spálili jsme obrovské množství šancí, což nás asi mrzí nejvíce. A ještě jedno menší negativum z utkání, respektive z doby před utkáním. My jsme totiž před zápasem museli řešit problémy ohledně Lukáše Šeredy, který už směl po vypršení trestu hrát, ale nešel nám zadat do zápisu, takže jsme to telefonicky řešili s panem Špakem a sám doposud přesně nevím, jak se to vyřešilo, či řešit bude, jen vím, že Lukáš nakonec normálně hrál.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.