Dolní Rychnov stále neporažen, jde do čela tabulky


Branky


1

Fantastický úvod v podání loňského out-sidera. Dolní Rychnov sice nebyl lepším týmem na hřišti ani v jednom ze svých tří zápasů, ale bojoval, tvrdě dřel a využíval svých šancí, a proto také odcházel ze všech, jako vítěz. Stejný obraz měl i jeho zápas proti bukovanskému celku, který nakoenc Rychnov přestřílel v poměru 5:2. Patří mu tak opět všechny tři body a ty ho posuvají do čela celé tabulky. Bukovany jsou se třemi body až šesté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychnov začal rychlým gólem

Hráči Bukovan se na rychnovském hřišti v podstatě ani nerozkoukali a už musel jejich brankář lovit míč ze své sítě. Rychlý útok ve čtvrté minutě totiž přesně zakončil Jiří Veršecký a favorit vedl 1:0. Jenomže vzápětí začaly hrát aktivněji i Bukovany a celkem snadno svého soupeře přehrávali. Zkoušely kombinační akce, střely z dálky a měly opravdu dost šancí. Rychnov byl ale opět, jako kobra, nenápadně nechal soupeře tlačit a pak udeřil. Takže se stalo to, že namísto zaslouženého vyrovnání hostů zvýšil v osmnácté minutě na Miroslav Vaněk na 2:0. Vzápětí měli sice hosté skvělou šanci, která dokonce skončila břevnem, ale ani ta k brance nepomohla, a když se z další ojedinělé šance Rychnova prosadil následně Evžen Klemm, bylo prakticky rozhodnuto. Rychnov už neměl nic, v podstatě nic, kdyžto hosté tlačili a dokonce přidali další trefu do břevna, ale marně. Rychnov vedl po půli 3:0.

Bukovany začaly skvěle, pak jim ale zvlhnul prach

Bukovany se ale nevzdaly a začaly druhou půli ještě aktivněji. A vyplatilo se. Po deseti minutách se prosadil Čestmír Výborný a necelé dvě minuty po něm vrátil Bukovany do hry Petr Malecký. Bukovany byly na vlně, ale v tom nepříjemný domácí had opět udeřil. Rychlým protiútokem sebral hostům kus elánu David Šefrna. Bukovany sice následně iniciativu nepředaly soupeři a dokonce nastřelily i další břevno, ale už to nebylo tak slavné, jako předtím. Navíc v závěruvsudí odpískal penaltu v jejich neprospěch, kterou úspěšně zakončil Karel Hylský, a tak bylo rozhodnuto definitivně. Rychnov bral další body.



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
Jan Kříž: Čekali jsme těžkého a dravého soupeře plného elánu. Nám se ale naštěstí podařilo třikrát brzy skórovat a dostat se do klidu. Proto přebral soupeř iniciativu a přehrával nás. Naštěstí se mu nepodařilo v první půli snížit a my jsme hru mohli už jen v klidu kontrolovat. Do druhé půle jsme navíc prostřídali. Soupeři se sice podařilo dotáhnout se nám na záda, ale pak jsme přidali z protiútoku další gól a bylo vlastně rozhodnuto. Celkově bych ale utkání označil za vyrovnané.

TJ Baník Bukovany
Martin Severa: My jsme sice prohráli 5:2, ale horším týmem jsme nebyli. Herně jsme byli lepší a měli jsme i více šancí, ale hraje se jen na góly, a ty střílel Rychnov. Soupeř dalgól ze všeho, co šlo. Zkrátka výkon všech hráčů byl skvělý, tým fungoval a hrál výborně, nicméně, body nemáme.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sieber Josef - MENTLÍK Ondřej (N), ŠINDELÁŘ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 8. 2016 22:10
Uz druhy zapas meli hrace na cerno davejte si na Rychnov pozor