Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 14:00

1.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásno opět padlo, má ale první bod


0

Mnoho expertů prorokovalo Krásnu další složitý zápas. Všichni totiž vědí, že z Jindřichovic se body lehce nevozí. A to se potvrdilo i tentokrát, Krásno sice po půli vedlo 2:0, ale ve druhém dějství se mu utkání vymklo a nakoenc nedokázal Baník ukořistit výhru ani v penaltách. Dva body tak mají Jindřichovice a Krásno se dál topí u dna tabulky. V příštím kole jej ale čeká přímý souboj o předposlední příčku s Olovím, ktrý by mohl znamenat první výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krásnu se první půle povedla

Jindřichovice do zápasu vlétly skvostně a soupeře překvapivě přehrávaly. Krásno se v první půli do hry opravdu příliš nedostalo. Tempo hry dirigovaly tedy Jindřichovice, ale ty nevyužívaly svých šancí a Krásnu dávaly příliš prostoru vlastními chybami, takže se nakoenc stalo to, že se trefovalo slabší Krásno, které si tak vytvářelo náskok. Už ve dvacát minutě otevřel skóre Roman Schlossbauer, a když na něj dokázal o patnáct minut déle navázat také Lukáš Ruppert, vedli hosté už 2:0. A tento náskok si poměrně bez potíží dokázali následně udržet až do odchodu do šaten, takže měli před druhou půlí ke třem bodům velmi dobře našlápnuto.

Voves se postaral o penalty

Ve druhé půli už nebylo Krásno horší a byl to spíše Baník, kdo hrál s balónem a snažil se kontrolovat hru. Minimálně do počtu šancí měly ale ve druhé části asi více ze hry stále domácí. Navíc se u brzy podařilo vstřelit kontktní branku střídajícímu Tomáši Havlíkovi. Jednobrankový náskok už pro Krásno tak slibný nebyl, a tak musel být Baník napozoru. Snažil se hru kontrolovat, ale zkrátka zkraje letošní sezóny nezachytil takovou formu, jako v minulém ročníku a nedařilo se mu to. V sedmdesáté minutě propadla brankáři za záda střela Martina Vovese znovu a bylo vyrovnáno. Baník už na to v poslední dvacetiminutovce zareagovat nedokázal, a tak se nakoenc utkání přesunulo k penaltovému rozstřelu.

Krásno bylo psychicky na dně

Krásno bylo zlomené z toho, že dobře rozjetý zápas ztratilo a navíc o něm všichni vědí, že penalty nejsou zrovna jeho nejsilnější stránkou už z minulých ročníků, takže není divu, že se po několika omylech soupeře nakonec radovaly z druhého bodu rozjeté Jindřichovice.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Karel Surový: My jsme v první půli byli určitě lepší, ale nedávali jsme šance a naopak jsme góly po chybách dostávali. Přesto je ale fakt, že jsme Krásno i k vlastnímu překvapení přehrávali. Druhá půle už byla vyrovnaná, ale nám vyšlo dobře střídání a Tomáš Havlík v útoku nás vrátil vyrovnáním do hry. Penaltová loterie pak vyšla lépe nám. Dnes jsme si zasloužili všechny body, škoda.

TJ Baník Krásno
Wolfgang Lorenz: Dnes bylo velké vedro, takže to bylo hodně náročné. Přesto jsme už brzy vedli. Jindřichovice sice nějaké šance měly, ale hráli především formu nákopů, takže i když měly nějaké šance, tak nehrály hezký fotbal. Přesto jsme to měli nějakým způsobem pod kontrolou. Pak jsme ale během nějakých patnácti minut dostali dva takové slepené góly a zápas byl během chvíle v ... . Škoda, penalty nám nevyšly a nakonec máme jen bod.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - J. Mika [-] (46. M. Voves [-] ) , K. Surový [-] (55. P. Horvát [-] ) , J. Lavrenčík [-] (60. J. Račák [-] ) , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , M. Truhlář [-] , J. Lavrenčík [-] , L. Rehák [-] (75. E. Fojtík [-] ) , J. Fujan [-] , P. Rau [-]

TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - R. Schlossbauer ml. [-] (50. K. Šereda [-] ) , P. Michalec [-] , J. Masopust ml. [-] - M. Kvapil [-] , J. Studnička [-] , W. Lorenz [-] - J. Drška [-] , K. Václavík [-] (46. R. Trnka [-] ) - L. Ruppert [-] (55. T. Pinc [-] ) , P. Poplštejn [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Hodač Petr - ABERLE Jiří, ABRAHAM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.