1:6
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

13.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přimda rozstřílela Záchlumí


Branky


52. K. Štrejn - 2. T. Malý , 50. V. Ovsjannikov , 56. M. Růžička (p.) , 58. T. Le , 67. V. Tran , 80. J. Hečko
0

Oba aktéři tohoto utkání se v minulém roce dlouho trápili a velmi dlouho byli v ohrožení v podobě sestupu. Rozdíl byl ale v tom, že Tatran se postupně rozehrávala a začal se zlapšovat tak, že se ještě vydrápal poměrně vysoko. Hráči z podhradí tak sami sobě ukázali, že na to mají a letos chtějí směřovat rozhodně výše. A podle toho to také vypadalo na hřišti v Záchlumí. Přimda byla od začátku lepší, měla jasně navrch a zaslouženě zvítězila v poměru 6:1. Tento výsledek jí tak minimálně do neděle zajistil první místo v tabulce a Záchlumí naopak dočasné působiště přesně na druhém konci tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý zásah a poté úpadek

Přimda na nic nečekala, do zápasu vlétla a už ve druhé minutě se postaral o první branku sezóny Tadeáš Malý. Tento zásah ale Záchlumí probral, a od té doby si dával Motor větší pozor. Přimda ale měla stále navrch a ještě mnoho šancí zahodila. Přesto vše se už ale branky nedočkala. Mohla za to nejspíš jistá nervozita z prvního utkání sezóny a určitá nerozehranost hráčů. Je pravdou, že na obou týmech šla mírná nepřipravenost trochu vidět, stejně, jako ale na všech ostatních týmech soutěže. Teď se zkrátka potřebují všichni hlavně rozehrát. Zpět ale k zápasu. Po rychlé brance přišel v první půli náhlý útlum a nic už se nestalo, Přimdě proto muselo při odchodu do šaten jednobrankové vedení stačit.

Zběsilá osmiminutovka rozhodla

Ve druhé půli se však na nic nečekalo, oba týmy ihned otevřely hru ve snaze rozhodnout, co nejdříve. Už po pěti minutách se tak prosadil Vjačeslav Ovsjannikov. Pak si ale Přimda nedala pozor na protiútok soupeře, který chytře zakončil Karel Štrejn. Přimdu to však nerozhodilo, dál bojovala a dále přehrávala soupeře, až si vynutila pokutový kop, kterým dostal Tatran do zpět slibného náskoku Milan Růžička. Necelé dvě minuty na to přidal další trefi ještě Binh Le Thanh a bylo v podstatě rozhodnuto. Stačila malá chvíle a v podstatě už nebylo dál, oč hrát. Přesto Přimda nijak výrazně nepolevila a dále na soupeře tlačila. Do konce zápasu se prosadili ještě Duong Tran Van a Jan Hečko, kteří společně ještě upravili výsledný stav na 6:1 pro Přimdu a zajistili jí tak po sobotních zápasech první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Motor Záchlumí: Záchlumí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Tatran Přimda
Milan Růžička: Já si myslím, že není třeba nic moc říkat. Výsledek hovoří za vše. Zápas byl jednoznačný a bez jakýchkoliv nervů. Soupeř se asi nesešel a podle toho to vypadalo. Já jsme rád, že jsme se sešli v takovém počtu, a že si mohli všichni zahrát.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - J. Kreps [-] , J. Mička [-] , M. Vácha [-] , M. Tót [-] , P. Thoma [-] , M. Štrejn ml. [-] , K. Štrejn [-] , M. Pavelka [-] , D. Kasič [-] , L. Dýdek [-]

TJ Tatran Přimda
J. Hlaváček [-] - T. Malý [-] (46. J. Hečko [-] ) , O. Malý [-] , J. Kůst [-] (38. V. Tran [-] ) , M. Růžička [-] , M. Vokroj [-] , V. Ovsjannikov [-] (67. D. Nguyen [-] ) , T. Le [-] (83. M. Žurek [-] ) , D. Ferdinandy [-] , L. Teplárek [-] , T. Burda [-]

ŽK: 40. L. Dýdek , 55. K. Štrejn - 35. M. Vokroj . ČK: 88. K. Štrejn .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sirový Václav - HORNÍK Miloslav (N), VOKROJ Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.