Přimdě stačil proti Kšicím jeden gól


Branky


0

Žádnou přestřelku asi nikdo neočekával, ale i tak si asi každý při pohledu na výsledek řekne, že je překvapivě nízký. Přimdě stačila proti Kšicím jen jedna jediná branka z první půle k tomu, aby si připsala kýžené tři body, které by jí mohly dostat zpět na vítěznou vlnu, z níž Přimda před pár koly tvrdě spadla. Přimda si výhru doslova ubojovala a je otázkou, zda jí to nějak pomůže. Kšice dál pokračují v trápení a na nějaký vzestup marně čekají dál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatý krok

Diváci sledovali souboj dvou velmi kvalitních týmů s vysokým potenciálem, který se ale momentálně vůbec nedaří a bojují spíše sami se sebou. A zhruba tak to také vypadalo i na hřišti. Hrálo se spíše mezi šestnáctkami. Oba týmy se trápily a diváci sledovali především bojovný zápas. Domácí Tatran měl možná trochu více ze hry, ale nijak převratně se neprosazoval a zvlášť nebezpečný určitě nebyl stejně, jako soupeř. Přesto měl v něčem navrch, podařilo se mu totiž ve dvaadvacáté minutě vsítit a dostat se do vedení, což jeho hru možná trochu zklidnilo a dostalo jee to více do tempa, z čehož ona mírná převaha pramenila. Trefit se dokázal Patrik Dvořák. Více už se ael v první půli nestalo, a tak se do šaten odcházelo za stavu 1:0.

Vydřená výhra

Přimda si byla vědomá toho, že Kšice nejsou v dobrém rozpoložením, a že nejsou nijak výrazněji nebezpečné, proto se rozhodla spíše vyčkat a pokusit se hru kontrolovat a vedení 1:0 ubránit. Neznělo to, jako snadný úkol, ale přesto se to Přimdě dařilo. Kšice si nedokázaly vytvořit až na malé výjimky téměř nic, a tak to pro Přimdu nebyl až takový problém. Přesto se musela o výsledek až do poslední chvíle třást. Ale vyplatilo se, zápas nakoenc i přes závěrečnou snahu Kšic dokázala ubránit a získala tři cenné body, které by jí mohly výrazně pomoci.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Kšice
Sokol Kšice: Kšice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Uhlíř Jan - VOKROJ Miloslav (N), ŠETLÍK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.