Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kšice se povzbudily demolicí Záchlumí


Branky


0

Výsledek je jasný a zdá se, že vše proběhlo naprosto hladce v režii jednoho týmu. Těžko byste však asi věřili, že ještě ve čtyřiapadesáté minutě byl stav zápasu 0:0. Ale je to tak. Až ve druhé půli připravily Kšice první gól, a když se jim podařilo o chvíli déle navýšit, oslabený Motor úplně odpadl a Kšice jen pokračovaly v kanonádě. Zastavily se až na devíti brankách. Nakonec to tedy tak hladké určitě nebylo a domácí tým se se soupeřem musel dlouho přetahovat a trápit. Ve druhé půli se však ze své aktuální mizérie dokonale otřepal a teď už zbývá jen to, aby v příštích kolech na tento úspěch navázal. Záchlumí po výhře Sedliště klesá na dno tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápení Kšic pokračovalo

Domácí se chtěli v tomto utkání co nejrychleji dostat do herní pohody, ale velmi dlouho se jim to nedařilo. Hosté sice přijeli výrazně oslabení, ale byli odhodlaní do zápasu naplno vlétnout a nic nevypustit. A dařilo se jim skvěle. Nejen, že souepři nedovolili vsítit a dokonale jej bránili, ale sami si anvíc dokázali pár šancí vytvořit a málem se dostali i do vedení. Nakoenc se ale ani Motoru nepodařilo skóre otevřít, a tak se po první půli odcházelo do šaten za stavu 0:0. V první půli se dokonale potvrdila naše předpověď v tipech experta. Záchlumí favoritovi dokonale sekundovalo a aktuálně nepříliš přesvědčivé Kšice se s ním musely přetahovat.

Absolutní debakl, Motor se zadřel

Ve druhé půli se také zpočátku nic výrazného nedělo a zdálo se, že se bude pokračovat v podobném stylu hru, i když na hostech bylo evidentně znát menší fyzické vyčerpání a nemohoucnost vystřídat určitě nebyla příslibem bodů. To byla největší naděje Kšic, které díky tomu dokázaly soupeře přehrávat stále více. A dočkaly se. Asi po deseti minutách otevřel konečně skóre Mirosalv Volf. Hosté pak ještě chvíli sympaticky bojovali, ale v jedenašedesáté minutě inkasovali znovu a bylo rozhodnuto. Trefil se Pavel Kaprhál, který tak Záchlumí definitivně srzil do kolen. Od té doby už byly na hřišti jen navyšující Kšice. Během několika minut bleskurychle postupně navýšili Pavel Flíček, Miroslav Kövary a Jan Šetlík. Na debakl bylo zaděláno. Kšice byly v tempu a nabuzení jim nedovolovalo přestat tlačit a přidávat góly. V další desetiminutovce tak ještě přidali své trefy Ivan Šetlík, podruhé Miroslav Kövary a ještě Aleš Smetana. Pak už domácí konečně trochu zvolnily a nechaly zbytek utkání už v podstatě jen plynout, i když za jejich stále převahy. Aby toho ale nebylo málo, v poslendích minutách přidal ještě jednu trefu Ivan Šetlík, který tak zvýšil na konečných 9:0. Jednopoločasový debakl byl pro hosty veskrze krutý. Parádní probuzení Kšic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice
Martin Kundrát: Odehráli jsme skvělé utkání, od začátku jsem byli lepší a zaslouženě jsme vyhráli. Sice se nám dlouho nedařilo vsítit, ale pak jsme dali první gól, a začalo to tam konečně padat. Výborný zápas.

TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha: My jsme byli jen v jedenácti a od začátku jsem byli jasně horší, i když se nám dařilo se soupeřem dlouho držet krok. Po půli jsme ale po hrubé chybě inkasovali a pak už to s námi šlo z kopce. Zápas hodnotím, jako celkové selhání mužstva.



Sestavy


TJ Sokol Kšice
J. Janout [-] - N. Škornička [-] (65. L. Kudlík [-] ) , M. Kövary [-] , J. Havránek [-] , M. Volf [-] - I. Šetlík [-] , M. Šetlík [-] , M. Šťastný [-] , J. Šetlík [-] (75. A. Smetana [-] ) - P. Flíček [-] , L. Bordeniuc [-] (46. P. Kaprhál [-] ) -

TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - K. Štrejn [-] - M. Vácha [-] , V. Malík [-] - M. Štrejn ml. [-] - J. Mička [-] , A. Sabovčík [-] , L. Dýdek [-] , L. Hrabák [-] , D. Kasič [-] , M. Miškovič [-]

ŽK: 60. I. Šetlík , 81. M. Kövary , 85. J. Havránek - 48. L. Dýdek , 56. K. Štrejn , 56. V. Malík , 60. M. Štrejn ml. .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Loukota Petr - ŠETLÍK Ivan (N), VÁCHA Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.