Zápas byl zrušen

Kšice přebrali štafetový kolík od Záchlumí, další penalty


Branky


2. E. Šály , 70. P. Kopáček , 77. E. Šály (p.) - 15. I. Šetlík , 25. P. Flíček , 35. P. Janout (p.)
0

V minulém ročníku dokázali sehrát nejvíce remízových zápasů jednoznačně hráči Motoru Záchlumí. Letos však jejich doménu přebraly Kšice. Sokol sice první dva zápasy prohrál, pak se ale hodně zlepšily a teď přišly tři remízy v řadě. Ta poslední proti Sokolu Damnov. Kšice mohou ale tentorkát litovat ještě více, než v předchozích případech. Po první půli vedly 3:1 a měly vše ve svých rukách, ale ve druhé náskok ztratily, škoda. Při penaltách opět padly a v tabulce si tak příliš nepolepšily a zůstávají v pozadí. Damnov je desátý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice Damnov v první půli rozmetaly

Damnovu se seice perfektně vydařil vstup do utkání a po dvou minutách už po zásahu Erika Šályho trochu šťastně vedl, ale pak se sklouzl na druhou vlnu a od té doby nestačil Kšicím ani sekundovat. Hosté byli suverénně lepší a začali zápas pomalu strhávat na svou stranu. Už v patnácté mintuě vyrovnal Ivan Šetlík a o deset minut déle už dostal Kšice zaslouženě do vedení Pavel Flíček. Damnov vůbec nestíhal. Kšice hráli perfektní hru, byly takové, jaké je diváci znaly z minulého ročníku, staré dobré Kšice. Do deseti minut navíc ztrestaly Damnov dalším zásahem, tentokrát v podání Petra Janouta a zdálo se, že je předem rozhodnuto, i když mohl být Damnov rád, že po první půli prohrával "jen" 1:3.

Kšice začaly zbytečně zápas dohrávat

Kšičtí si nejspíš mysleli, že ve druhé půli už se zápas dohraje sám, a tak do jeho zbytku příliš sil nevložili, ba naopak, řekli si, že nechají hrát domácí a budou se snažit hru zezadu kontrolovat a jen odkopávat balóny. Jenomže Damnov dokázal souepře zaskočit. Jakmile Kšice balón odkoply, Damnov ho nakopl zpět a vytvořil závar v předbrankovém prosotru. Přesto se ale dlouho nemohl prosadit a zdálo se, že Kšicmím to vyjde. Pak se ale trefil Petr Kopáček, chvíli po něm pak z penalty také podruhé Erik Šály a během chvíle bylo zase vyrovnáno. Kšice tak skvěle rozehraný zápas zase ztratily a opět musely k neoblíbenému penaltovému rozstřelu.

Sokol byl na koni a využil toho

V tom se jim ale opět příliš nedařilo. Zatímco Damnov se trefil pokaždé, Kšice jednou zaváhaly, a tak nakoenc přišly i o druhý bod. Velká smůla.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Damnov
Sokol Damnov: Damnov se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.

TJ Sokol Kšice
Martin Kundrát: Dnes jsme odehráli skvělou první půli. Jasně jsme soupeře přehrávali a zaslouženě jsme vedli. Pak jsme z nepochopitelných důvodů začali jen nakopávat balóny a soupeř přizpůsobil hru, čímž nás překvapil a dokázal vyrovnat. Bohužel, třetí zápas jsme remizovali a penalty už jsou jen loterie. Nicméně, kluci si zaslouží za první půli pochvalu, škoda, že jim to ale nevydrželo.



Počet diváků: 20. Rozhodčí: Rut Jaroslav - BOSTL Miroslav (N), ŠETLÍK Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.