První body pro Černošín, ze svého hřiště vypráskal Záchlumí


Branky


11. D. Bláha , 12. T. Petrovič , 31. V. Vácha (vl.) , 34. J. Solový , 52. P. Kříž , 79. D. Bláha (p.)
0

Černošín se nenechal nepříznivím počasím v podobě neuvěřitelného horka nijak rozházet, k utkání přistoupil zodpovědně a svého souepře od začátku jasně přehrával. Měl vše však jasně ulehčené tím, že Motor dorazil jen v devíti lidech. Rozhodnout o třech bodech se mu navíc podařilo už v první půi, kterou vyhrál i s pomocí vlastní branky Vladimíra Váchy 4:0. Gól nedostal už ani ve druhé pětačtyřicetiminutovce a poté, co sám další dva přidal, nakoenc zvíětzil hladce 6:0 a minimálně pro sobotní večer se posunul rovnou do top pětky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl Vácha, ale pomohl špatné straně

Černošín už od začátku devítičlenný Motor jasně přehrával. Hosté byli znaveni velkým vedrem a nebyli schopni svému soupeři absolutně vzdorovat. Černošín se s podmínakmi porval skvěle a nedal soupeři nejmenší šanci. Do zápasu vlétl plný sil a Černošín už od začátku zápas jen dohrával. V jedenácté minutě se tak podařilo otevřít skóre Dominiku Bláhovi a hned vzápětí na něj bleskurychle navázal také Tomáš Petrovič. Černošín tak splnil to nejdůležitější, a sice dostat se rychle do klidného vedení a pak si mohl dovolit zase trochu polevit. Stále hrál s balónem a soupeře přehrával, ale nikam už se nehnal. Přesto góly dál padaly. V jednatřicáté minutě si míč smolně srazil do vlastní brány Vladimír Vácha a definitivně tak rozhodl v neprospěch svého týmu. To Záchlumí dostalo do kolen úplně a šancí dorazit ho vzápětí nepohrdl Jan Solový. Do šaten se tak odcházelo za stavu 4:0.

Rychlý zásah pro demotivaci Motoru

Černošín ale nechtěl stále nic podcenit, a tak pro jistotu zahájil poměrně aktivně i druhou půli a Petru Křížovi se velmi rychle podařilo přidat další zásah. Motor byl absolutně ze hry a ve druhé půli už nebyl veidět vůbec. Černošín v poklidném tempu utkání dohrával s balónem na noze, asi deset minut před koncem přidal ještě jeden gól, o nějž se postaral Dominik Bláha a zaslouženě zvítězil 6:0. Motor je tak po dalším debaklu jasně poslední s nepříznívým skóre 1:12. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: My jsme potvrdili roli favorita. Soupeř byl oslabený, přijel jen s devíti hráči a od toho se vše odvíjelo. Celou dobu jsme byli jasně lepší a po všech směrech jsme je přehrávali.

TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha: Zápas měl jednoznačný průběh, oni nás v podstatě nepustili z naší poloviny. My jsme přijeli jen v devíti lidech a neměli jsme proti Černošínu žádnou šanci. Zápas byl rozhodnutý ještě před svým začátkem.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - PECHMAN Marek (N), HORNÍK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.