Souboj celků ze spodní poloviny tabulky hrací doba nerozhodla


Branky


0

Domácí zachránili v nastavení alespoň bod. Hosté ze Zbůchu neudrželi nadějné vedení z první půle, ale nakonec lépe zvládli penaltový rozstřel. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro aktivnější Baník

Zápas ve kterém se střetly celky sousedící v tabulce v dolní polovině sledovalo pět a padesát diváků. Od prvních minut byl aktivnější Baník a po dvaceti čtyřech minutách byl odměněn vedoucím gólem, který po chybě domácí obrany zařídil po narážečce s Hrdličkou Lukáš Vladař. Na straně domácích mohl srovnat krok Čech, který ovšem nečistě trefený balon poslal pouze do břevna. O vyrovnání se pokoušel i Greif, ten ovšem branku těsně minul.

Zlepšená hra Blatnice zúročena až v nastavení

Do druhé části utkání vstoupili lépe domácí. Byli aktivnější, vytvářeli si postupně šance, které ovšem nedokázali především díky špatné finální fázi proměnit. Ke svým šancím se dostali i hosté. Beneš v té své branku těsně minul  a Šimana, který šel sám na branku vychytal gólman. Už se zdálo, že si všechny body odvezou hosté, ovšem na poslední chvíli po kolmé přihrávce středu hřiště vyrovnal Josef Kovač.

Předvedl se Martin Straka

O bodu navíc se rozhodovalo v penaltovém roztřelu, který se nepovedl domácím střelcům, jednou trefili břevno a jednou vychytal gólman Straka a tak bod navíc putuje na Baník.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Blatnice
Roman Štýs: Vyrovnaný souboj sousedů v tabulce, ve druhém poločase jsme byli lepší, bohužel jsme své šance neproměnili.

TJ Baník Zbůch
Jan Šiman: Škoda našeho nedůrazu v závěru, ale dva body z venku dobré.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: FINKLAR Jaroslav - KAFKA Václav (N), PROKOP Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.