V. Bouda 26.
P. Filip 75. (p.)
2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby přálo více štěstí rezervě Blovic


Branky


26. V. Bouda , 75. P. Filip (p.) - 19. R. Šabata , 34. K. Červenka , 85. R. Tyml
0

Pěknou podívanou nabídl poslední zápas 3. kola IV. třídy Plzeň - jih, v němž se v derby utkala Seč s Blovicemi B. Vyrovnaný zápas, kterému by nejspíše slušela remíza, nakonec skončil lépe pro Blovické, kteří ukořistili tři body brankou v závěrečných minutách zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blovice byly aktivnější a vstřelily dvě branky

Po úvodním oťukávání začali mít více ze hry fotbalisté Blovic. Hostující tým svojí převahu využil hned v devatenácté minutě utkání, kdy Radek Šabata mladší dostal přesný pas mezi obránce Seče, a následně udělal kličku gólmanovi, po níž na něj zívala již jen opuštěná svatyně. Po inkasované brance ožila částečně Seč, která se o sedm minut později dočkala vyrovnání. Aktivní Václav Bouda nejprve spálil svoji příležitost, ale při druhém pokusu se již prosadil po samostatné akci. Následně ale přišla další rychlá odpověď. Centr po rohovém kopu se dostal ke Karlu Červenkovi, který znovu vrátil do sedla celke Blovic. Hosté mohli v prvním poločase ještě odskočit, ale domácího gólmana Jiříčka při dvou šancích zachránila i jeho branková konstrukce. 

Seč po pauze přidala a zdramatizovala duel

Poločasová pauza vyhovovala lépe Seči, která přeskupila řady a začala více kousat. Václav Bouda se hnal za vyrovnáním, ale následně byl ve vápně faulován. Rozhodčí proto odpískal pokutový kop, který domácí Petr Filip chladnokrevně proměnil. Živou vodou probuzení domácí sice následně pokračovali v honbě za další brankou, nicméně nakonec to byli oni, kteří smutnili. Po laciné zttrátě balonu na útočné polovině hosté založili rychlý protiútok, jenž vyústil v cnetr z pravé strany, který do branky pohotově uklidil bývalý hráč Seče Radek Tyml. 



Ohlasy k zápasu


TJ Seč
Bohuslav Plojhar: Je škoda, že jsme nakonec neukořistili ani bod. Byl to vyrovnaný zápas. První poločas patřil Blovicím, druhá část naopak nám. Náš výkon rozhodně ale nebyl špatný, přestože stále hledáme pro některé hráče správné posty.

TJ Sokol Blovice B
Vladimír Chalupa: Jsme rádi, že jsme získali tři body. Trochu hůře jsme skládali sestavu, protože ve stejnou dobu hrál i A-tým. Podle mě jsme byli v utkání mírně lepším týmem, ale přesto nám již v závěru trochu docházeli síly, čehož málem využil soupeř.



Sestavy


TJ Seč
J. Jiříček [-] - J. Reidl [-] (63. I. Masec [-] ) , J. Bradáč [-] , V. Pergl [-] (20. P. Kolros [-] ) , M. Fotr [-] , V. Bouda [-] , R. Černovský [-] , P. Filip [-] , J. Beneš [-] , M. Lukáč [-] , J. Pravda [-]

TJ Sokol Blovice B
R. Šabata [-] - K. Červenka [-] , T. Feja [-] , M. Bečvář [-] , D. Tuček [-] , R. Tyml [-] , M. Jílek [-] , M. Agapkin [-] (75. J. Jílek [-] ) , R. Šabata [-] , P. Kozák [-] (63. M. Balvín [-] ) , R. Komorous [-]

ŽK: 38. P. Kolros .
Hráči zápasu: V. Bouda , R. Černovský - K. Červenka .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.