Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště vybojovalo cenné tři body v derby proti Smíchovu


Branky


0

Tornádo bylo favorizovaným týmem, alespoň podle našich tipérů. V zápase za deštivého počasí ale dokázali hostující hráči Smíchova být velmi vyrovnaným protivníkem. Hradiště nakonec vyhrálo nejhubenějším možným rozdílem - 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smíchov byl aktivnějším celkem

Začátek zápasu doprovázel mírný déšť. Tempo obou týmu však mírné nebylo. Jak domácí Tornádo, tak hostující Smíchov. Už ve 2.minutě měl Smíchov po faulu šanci z trestného kopu, střela však mířila mimo bránu gólmana Bejčka. Hradiště zahrozilo pořádně v 8.minutě, kdy se Kočí pokusil přelobovat gólmana Lídla, balon byl však sražen těsně nad břevno. Domácí se však z gólu mohli radovat již za chvíli. V 10.minutě totiž Patrik Kočí doběhl míč u lajny, mezi nohama soupeře ho dostal do velkého vápna a z dálky vypálil, střela skončila na břevně, odražený míč však do sítě dorážel Daniel Vávra1:0. Po vstřelené brance jakoby Hradiště ztratilo na své aktivitě. Smíchov z toho vytěžil sérii rohových kopů a následnou vyrovnávací branku. V 15. minutě dlouhý míč přeskočil obránce Tornáda a osamocený Filip Baštář se proti brankáři Bejčkovi nemýlil – 1:1. Hostující celek po vyrovnávací brance převzal aktivitu na svoji stranu ještě více. Hradiště jakoby vypadlo ze hry a nenacházelo žádné souvislejší akce. A tento postoj domácích byl potrestán znovu v 27.minutě, po sérii tří rohových kopů – v druhém musel zasahovat brankář Bejček u nebráněné tyče a vyrážet míč na další roh. Ten byl kopnut bravurně a ještě lépe zakončen hlavičkou Jakuba Ostroluckého - 1:2.

 

Po druhém vstřeleném gólu Smíchov, který poprvé v utkání vedl, hru uklidnil. Tornádo ale začalo znovu přebírat míč na své kopačky a ke konci poločasu už byla aktivita znovu vyrovnaná. Bylo k vidění několik střel na obou stranách. A gól do hvizdu padl. Ve 45. minutě po autovém vhazování posunul Ondřej Pytlík balon Ondřeji Houdkovi, který mířil přesně k tyči a poslal hráče do šaten za vyrovnaného stavu 2:2.

Hradiště vytěžilo z akcí víc

Do druhé půle nastoupili oba týmy s chutí dovézt utkání ke zdárnému výsledku. Hned po dvou minutách musel gólman Tornáda znovu prokázat, že nebyl hráčem minulého kola jen tak pro nic za nic. Neomylný však nebyl v 50. minutě. Hosté po pravé straně přestoupii do útoku, hráči Tornáda se stáhli k nim a vysokým pasem na levou stranu Smíchov chytře uvolnil Tomáše Knappa, který Bejčka propálil – 2:3.

 

Hradiště už ale aktivitou nezaspalo jako v první půli. Domácí se snažili udržet míč na kopačkách a dostávali se do šancí. Utkání do vyrovnaného stavu přivedl Martin Furár, který střelou z 25. metrů překonal gólmana Lídla a srovnal na 3:3. Gólman Smíchova se při zákroku lehce zranil a musel být ošetřen obstřikem. Jeho pohyb byl ale v následujících minutách viditelně limitován. Hosté se snažili přejít do šancí, obrana Tornáda a několikrát i brankář Bejček však dokázali domácím udržet vyrovnaný stav. Ba dokonce Hradiště zvládlo dovézt zápas k vítěznému konci. V 77. minutě míč po nákopu propadl k Patrikovi Kočímu a ten se proti hostujícímu gólmanovi nemýlil – 4:3. Smíchovští zahrozili ještě v 87. minutě z trestného kopu, Bejček ale zachránil Tornádu výhru. Do konce zápasu už gól nepadl a Hradiště tak slaví další výhru, která je staví na čtvrté místo v tabulce. Smíchov v derby předvedl velmi pěkný výkon, bohužel pro ně ale odjíždí bez bodů a obsazuje až 12 místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
TJ Sokol Plzeň - Hradiště: Soupeř, přestože jeho současné bodové konto jej přikovalo do spodní části tabulky, byl velmi velmi kvalitní a naše vítězství lze počítat do kategorie šťastných a tvrdě vydřených. Zápas byl dobrým derby se vším všudy. Smíchov dvakrát vedl, my také a nakonec jsme vedení uhájili. Největším rozdílem hrajícím v náš prospěch byla asi kvalita na postu golmana. Jinak byli kluci z číska rychlí, důrazní v kombinaci přesní a celkově fotbalově velmi vyspělí. Takováhle výhra je ohromně cenná.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
P. Bejček [-] - O. Houdek [-] , M. Furár [-] , D. Červený [-] , K. Dendis [-] , M. Blumentritt [-] (62. J. Ženíšek [-] ) , O. Pytlík [-] , M. Laštovka [-] , J. Bihary [-] (89. F. Šperl [-] ) , D. Vávra [-] , P. Kočí [-]

SK Smíchov Plzeň
J. Lídl [-] - M. Sládek [-] , M. Rubricius [-] (80. M. Kovář [-] ) , L. Reisinger [-] , F. Baštář [-] , T. Knapp [-] , D. Tobrman [-] (70. M. Fujan [-] ) , P. Houška [-] (46. M. Korec [-] ) , J. Ostrolucký [-] , D. Rada [-] , P. Ouda [-]

ŽK: 33. J. Bihary , 64. O. Pytlík - 52. L. Reisinger , 77. M. Korec .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Buša Milan - VOLF Karel (N), ELIÁŠ Ivan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.