Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice to doma zvládly


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dnes dojeli do Kobeřic druhé Křižanovice potvrdit svojí skvělou formu. Domácí dnes potřebovali nutně bodovat, aby mohli poslední kolo odehrát v klidu a v pohodě. Hned od první minuty ale hosté ucítili, že nic nedostanou zadarmo a utkání mělo velice dobré tempo. Kobeřice byly dopředu nebezpeční a dokázaly se v první půli gólově prosadit a to hned třikrát. Je fakt, že utkání dost ovlivnilo zranění brankáře hostí, a taky nepotrestané dvě hrubky domácích. Pavel Hloužek opět potvrdil svou skvělou formu a tým domácích nejednou zachránil od jisté branky. Šance měli obě mužstva, ale domácí byli v koncovce téměř stoprocentní. I přesto si troufám říct, že Kobeřice byly po celou dobu utkání lepším týmem a to se přeneslo i co do počtu branek.  Občas domácí polevili a nechali tak hosty kombinovat víc než by bylo zdrávo.  Domácí měli ale nahráno, tak nebylo potřeba se nikam hnát, i tak dokázali hostům zavařit do poslední minuty. Konečné skóre tak bylo 5:1 pro domácí a zaslouženě si zajistili účast v Okresním přeboru pro další sezónu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Pohled hráče Kobeřic: Dnes jsme potřebovali nutně bodovat a to se nám povedlo. Konečně jsme neprospali začátek utkání a už v první půli jsme v podstatě rozhodli zápas. Zápas mohl vypadat asi jinak, kdyby hosté proměnili dvě zaváhání našeho beka a nezranil se jim gólman. I tak si myslím, že 3 body jsme brali po zásluze a jsem s naší hrou velice spokojen. Útočníkům se dařilo, v bráně nás ,,Čola“ taky podržel. Vše fungovalo jak mělo. Jen občasné polevování v našich řadách nás dostalo zbytečně pod tlak a hosté nás mohli ohrozit.

FK Křižanovice
Vratislav Olša (FK Křižanovice): Do Kobeřic jsme odjížděli v silně kombinované sestavě. Výsledek vypadá jednoznačně, ale určitě jsme měli více ložených šancí jak domácí. Více než výsledek mě mrzí zranění Petra Klimčíka, který skončil po nezaviněném střetu z domácím útočníkem v nemocnici s tříštivou zlomeninou nosu.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Hloužek [-] - J. Patos [-] , M. Hobza [-] , J. Ondráček [-] , R. Polášek [-] - P. Zbořil [-] , R. Ondráček [-] , S. Piňos [-] , M. Musil [-] - A. Karásek [-] , T. Kadlec [-]

FK Křižanovice
P. Klimčík [-] - L. Minks [-] , M. Florián [-] , O. Koutný [-] , Z. Zeman [-] - M. Ragas [-] , J. Kroupa [-] , J. Raušer [-] , J. Maláč [-] - J. Chalupa [-] , J. Kohoutek [-]

Hráči zápasu: P. Hloužek , T. Kadlec .
Místo: Kobeřice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.