Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov zvládl domácí utkání


Branky


0

Dnešní zápas, ve kterém se mohlo stát cokoliv. Před zápasem byli mírně favorizovaní hosté, kteří okupovali třetí příčku v tabulce. Domácí Komárov na osmém místě na hosty ztrácel 6 bodů. Domácí se ale nezalekli na svého soupeře vlétli hned od první minuty a zasloužene v utkání zvítězili.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody hned od začátku utkání

Domácí začali velmi aktivně ve 3 minutě  kopali přímý kop z poza šestnáctky a střelou k tyči překonal gólmana Lukáš Kupčík 1:0. 6 minuta vyloučení Radka Tůmy za faul unikajícího útočníka hostí. Následný přímý kop hosté nevyužili a trefili pouze do zdi. V 10 minutě hosté dostali míč za obranu a Vít Onderka na 2 krát prostřelil gólmana při samostatném úniku 1:1. 25 minuta Josef Srubek připravil míč Kupčíkovi, který ze 30 metrů z první poslal nechytatelnou ranou do šibenice Komárov do vedení 2:1. 35 minuta nepřímý kop z půlky hřiště, po kterém se hlavičkou prosadil Surový Ondřej 3:1. Ve 41 minutě po zaváhání hostí v rozehrávce utekl Šubert Michal a střelou k tyči zvýšil na 4:1. Ve 43. minutě hosté zahráli míč za obranu a po druhé v zápase se prosadil Vít Onderka, sám na gólmana snížil ranou k tyči na 4:2

Domácí kontrolovali

Druhý poločas se nesel v podobném duchu jako první. Domací korigovali hru pevnou obranou a držením míče. Domácí hrozili hlavně z rohů do brány, ze kterého se dokázal v 58 minutě znovu prosadit hlavou Surový 5:2. Po zbytek utkání hosté bránu domácích výrazně neohrozili a domácím se podařilo vedení udržet a tak si z utkání odnášejí tři body a výhru 5:2.



Ohlasy k zápasu


SK Komárov
Lukáš Kupčík: Do zápasu jsme šli uvolnění a bez zábran. Vzhledem k postavení týmu Hrabyně, která okupuje 3 příčku tabulky jsme nevěděli co očekávat. Od začátku jsme diktovali tempo hry a míč drželi převážně na svých kopačkách. Po rychlém gólu jsme přišli o Radka, který nechtěně hráče zfauloval. Kontakt tam byl ač nechtěny, tak červená karta byla na místě. Po inkasované brance jsme se semkli a stále diktovali tempo hry. Podařilo se mi trefit parádní gól na 2:1. Dále jsme neúnavně hráli a dokázali proměnit vypracované šance. O poločase jsme si řekli co chceme hrát a to se nám podařilo plnit ve všech ohledech. Hostující tým mě celkem zklamal. Mimo hráče s číslem 10 se ani proti našemu oslabenému týmu nebyli schopni pořádně prosadit a dostat jakkoliv do zápasu. Vyhráli jsme zaslouženě i v deseti.

TJ Sokol Hrabyně
Vít Onderka: Ačkoliv jsme předpokládali, že nás nečeká lehký zápas, podlehli jsme uspokojení z předchozích třech výher a do zápasu vstoupili vlažně. Brzká červená karta domácí ještě víc semkla a my si nedokázali poradit s jejich bojovností a rychlostí. Průběh zápasu ovlivnili hlavně chyby v naší defenzivní hře, které soupeři umožnily pohodlný náskok. Ve druhém poločase nás do výrazné šance již nepustili a vítězství si zkušeně pohlídali. Nemůžeme se vymlouvat na absence na klíčových postech ani na terén, nezbývá než soupeři sportovně pogratulovat.



Sestavy


SK Komárov
R. Matrosz [-] - R. Tůma [-] , T. Rádek [-] , O. Surový [-] , J. Novák [-] (88. J. Erban [-] ) - L. Kupčík [-] (57. P. Rychtar [-] ) , D. Kinnert [-] (81. M. Zapletal [-] ) , J. Srubek [-] (75. D. Rychter [-] ) , J. Kubesa [-] - M. Rádek [-] , M. Šubert [-]

TJ Sokol Hrabyně
T. Brauner [-] - B. Vereš [-] , V. Žídek [-] (46. J. Onderka [-] ) , L. Kozák [-] (24. M. Šimko [-] ) , J. Dostál [-] , D. Krayzei [-] , P. Jurčík [-] - J. Holuša [-] , R. Vítek [-] - V. Jašíček [-] (73. T. Kupka [-] ) , V. Onderka [-]

ŽK: 39. P. Jurčík , 65. B. Vereš , 89. J. Onderka . ČK: 9. R. Tůma .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PRETSCH Adam - SIWEK Michal (N), BLUCHA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.