4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. C, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výhra Těškovic i nový lídr soutěže


Branky


14. J. Solnický , 27. V. Šenk , 57. Č. Korčák , 61. T. Rádek (vl.) - 62. M. Šubert
0

Pikantní utkání se sehrálo v Těškovicích. Domácí se totiž výhrou mohli vyhoupnout do čela tabulky. V čele jim ale stál v dobré formě hrající Komárov. Těškovice prokázaly roli favorita a výhrou se dostaly do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání měli více míč na kopačkách hosté z Komárova, ale bez zakončení na branku. Hrálo se převážně ve středu hřiště. Domáci dostali v 10. minutě příležitost kopat přímý kop z poza šestnáctky, kdy se provinil hostující Michal Radek. Domácí hráč však se svou šancí naložil špatně a střelu po zemi doprostřed si chytl v pohodě hostující strážce svatyně Pelc. Ve 14. minutě už domácí udeřili. Dalekonosný nákop špatně odhadl hostůjící brankař a domácí střelec Solnický si s přeheledem obešel brankáře hostí. Ve 23. minutě dostal dobrou příležitost ke srovnání hostůjící Josef Srubek. Ale přímý kop kopl stejně špatně jako domácí exekutor, a to doprostřed brány. Neujala se ani následně střela Kupčíka či Šuberta. A tak znovu udeřili domácí. Ve 27. minutě zatáhl jeden z domácích hráčů balón po pravé straně a předložil přihrávkou pod nos a do prázdné brány V. Šenkovi. Po této brance se Komárovští ještě více probudili a stále více ohrožovali domácí branku.

 

Ve 34. minutě se řítil na domácího brankáře T. Rádek. Obhodil domácího brankáře a míč směřoval do odkryté branky. Domácí brankář se po něm vrhnul a zřejmě vytáhl balón zpoza brankové čáry. To ale neviděl domácí pomezní ani hlavní rozhodčí Pinček, a tak stav byl stejný 2:0 pro domácí. Hostům mohlo být naopak do poločasu ještě hůře. Nejprve po rohovém kopu mohli domáci slavit již třetí branku, jenomže proti stál hostující brankař Pelc a s pomocí obránce T. Radkem na brankové čáře zachránili Komárov od třetí branky. Těsně před poločasem ještě utekl komárovské obraně jeden z domácích hráčů, komárovský brankář se nenechal překonat a vytlačil balón na rohový kop. Poločas tedy skončil 2:0 pro domácí.

 

 

Hosté vletěli do druhého poločasu jako uragán a chtěli s výsledkem něco udělat. Jenomže všechny jejich šance končily buď u výborně chytajícího brankáře domácích Lazeckého nebo vše zablokovala domácí obrana. Nejvíce je ohrožovaly dlouhé auty Kupčíka. Ale nikdo z hostůjících hráčů nebyl schopný trefit branku. A tak udeřili domácí. Nejprve vyslal jeden z domácích střelu z pravé strany, kterou brankář Komárova vyrazil na rohový kop. Posléze odražený balón našel hlavu neobsazeného Korčáka, jenž poslal balón pod horní tyč 3:0.

 

V 61. minutě se trefili konečně i komárovští fotbalisté. Krásnou střelu z 25. metrů z voleje se trefil Šubert. Nutno podotknout, že to byl výstavní gól, kterému zatleskali i domácí příznivci. Radost hostůjícím hráčům dlouho nevydržela. Ihned za minutu poslal bodlem malou domů komárovský Zapletal a překvapil sebe i svého brankáře tak, že si dal vlastence 4:1. Hosté se snažili ještě něco udělat s výsledkem, jenomže proti nim stál výborně chytající domácí brankář Lazecký. Domácí mohli ještě zvýšit, jenomže jejich poslední šanci zastavil ofsajd.

 



Ohlasy k zápasu



SK Komárov
Lukáš Kupčík: ,,Do Těškovic jsme přijeli s cílem odvézt si nějaký bodík. Jenomže po chybě brankáře jsme prohrávali. I tak si myslím, že jsme byli domácím hodně rovnocenným soupeřem. Po góle na 2:0 jsme se probudili a tlačili se více do zakončení. Nebyla nám uznána regulérní branka. Nechci dále spekulovat, zda by nás to nakoplo či nikoliv. Do druhého poločasu jsme šli s cílem něco s výsledkem udělat. 15 minut jsme de facto hráli na polovině soupeře, jenomže jsme byly v zakončení jaloví a navíc jsme hned z prvního protiútoku inkasovali na 3:0 a bylo po nás. Pak jsem ještě trochu věřil, kdy se hezky trefil Šubert, že se dá ještě něco udělat, jenomže si pak dáme vlastence, a vlastně jsme domácím usnadnili získat tři body. Domácím gratuluji k prvnímu místu v tabulce. S podzimem jsme určitě nespokojeni, protože mužstvo má svou kvalitou na daleko více než 6. místo v tabulce. Neuměli jsme najít stávající formu, kdy se střídal výborně odehraný zápas následně s tragickým výkonem. Uvidíme, co se bude dít v zimě, kdo zůstane, a kdo ne. Kdo bude chtít bojovat za Komárov dále, a kdo ne. Hodně nás i zabrzdilo ošklivé zranění Hřivnáče v Kyjovicích. Ten určitě patřil k pilířům týmu. Nyní ani nevíme, zda vůbec ještě někdy bude hrát fotbal. Někteří hráči v této soutěži by si měli uvědomit, že vstáváme ráno do práce, a takové zákroky prostě do fotbalu nepatří ještě za rozhodnutého stavu. Přeji všem týmům hodně zdaru do jarních bojů."



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - L. Brož [-] (55. J. Krayzel [-] ) , D. Illík [-] , J. Solnický [-] - L. Gelačák [-] , M. Krayzel [-] (70. M. Hoza [-] ) , V. Šenk [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] (66. O. Strojil [-] ) - Č. Korčák [-] , V. Vavrečka [-]

SK Komárov
P. Pelc [-] - T. Rádek [-] , J. Novák [-] - L. Kupčík [-] (70. F. Musil [-] ) , D. Kinnert [-] , J. Srubek [-] , P. Rychtar [-] (55. M. Vácha [-] ) , J. Kubesa [-] - M. Šubert [-] , M. Rádek [-] , M. Zapletal [-]

Počet diváků: 40. Rozhodčí: PINČEK Milan - LAZECKÝ Přemysl (N), TŮMA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.