0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:30

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nyklesův návrat na Bolevec


Branky


0

Další sobotní utkáníse neslo v duchu deště a Petra Nyklesa.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločasové vedení

Petr Nykles dlouhá léta na boleveckém trávníku řádil jako hráč, vyzkoušel si i trenérskou šichtu a před půl rokem opět vstoupil do klubu z Plzně jako hrající legenda. Několikaměsíční hráčská epizoda ale s koncem sezóny nabrala jiný směr a Petr Nykles usedl na lavičku Chotíkova, sobotního soupeře Bolevce. Návrat to byl tedy velmi sledovaný.

 

Bolevec se jako obvykle musel obejít bez několika opor v čele se zraněným kapitánem Bublíkem nebo absentujícím Sušánkou s Fryčkem. Místo těchto tří opor si ale domácí najali jinou akvizici, a to přímo z nebe. Neutichající déšť bubnoval do železných střech zdejších střídaček po celých devadesát minut a značně znepříjemňoval život i hráčůn na hřišti. Vlhký trávník nepomohl ani Marku Soukupovi, který musel již ve 13. minutě opustit hrací plochu s bolestivou grimasou. 

 

S mnohem šťastnější grimasou běžel po hřišti ve 33. minutě Karel Rozboud, který na zadní tyči hlavou uklidil míč do sítě a poslal Chotíkov do poločasového vedení.

 

 

Pojistka v závěru

Bolevec měl šanci na zvrat utkání až ve druhém poločase. Velmi aktivní David Humpál se procpal ke střele z malého vápna, proti které ale bravurně zasáhl gólman Bejdák a udržel svůj tým nad vodo. Domácí ukazovali nadále příkladnou bojovnost, kterou pět minut po svém příchodu na hřiště přehnal střídající Václav Kalčík a po dvou žlutých kartách v rozmezí jedné minuty poslal Bolevec do desíti. Pět minut před koncem utkání pojistil hostující výhru Adam Forman, který hlavou uklidil mezi tři tyče centr Petra Kučery a udělal tím radost nejen svému trenérovi, ale rovněž svým spoluhráčům na hřišti, kterým se s pocitem výhry a promočeným dresem odcházelo ze hřiště mnohem lépe, než s pocitem prohry a dresem promočeným.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér domácích: "Utkání se odehrálo za stálého vydatného deště, počasí opravdu hrozné. Byl to ale vyrovnaný zápas, který hosté rozhodli dvěma hlavičkami. My jsme se v závěru snažili utkání ještě zvrátit, ale nepovedlo se."

FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér hostů: "Pro mě to byl trošku prestižní zápas, 15 let jsem v Bolevci působil, naposledy před půl rokem. S bývalými spoluhráči jsme se trošku hecovali před utkáním, ale my jsme si přijeli do Bolevce pro výhru. Tu jsme si nakonec uhráli a jsme za to rádi, ale Bolevec dnes nehrál vůbec špatně."



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Klečka [-] , P. Greif [-] , J. Hibler [-] , M. Zítek [-] (75. V. Kalčík [-] ) , O. Šnaider [-] , M. Soukup [-] (13. L. Ficu [-] ) , M. Pelnář [-] , J. Šanoba [-] , D. Humpál [-] , D. Štolle [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - P. Černý [-] , D. Vacek [-] , J. Kluska ml. [-] (75. J. Pechler [-] ) , K. Rozboud [-] (56. M. Kadlec [-] ) , T. Zajíček [-] , J. Vlk [-] , M. Míka [-] , M. Matas [-] (84. J. Šulan [-] ) , P. Kučera [-] , A. Forman [-]

ŽK: 60. J. Klečka , 70. J. Hibler , 79. V. Kalčík , 86. O. Šnaider - 70. J. Kluska ml. , 85. A. Forman . ČK: 80. V. Kalčík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŠIMEK František - KŘEN Jiří, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.