Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Deštné utrpěl doma porážku od lídra tabulky


Branky


0

První Dolní Životice přijely na domácí půdu předposledního mančaftu. I přes velkou snahu domácích odjížděli hosté s tříbodovým ziskem a pěti nastřílenými góly.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již od úvodního hvizdu šlo poznat, který celek je fotbalově zdatnější. Životice zakládaly jednu útočnou akci za druhou a domácí jim nestačili s krokem. V 7. minutě našel host Petr Dušek před šestnáctkou svého týmového kolegu Hanáka a namazal mu na střelu. Ten vyslal z dvaceti metrů prudkou střelu k tyči a vymetl pavučiny.

 

V 15. minutě dával Dušek přihrávku do velkého vápna. Lazecký ji minul, míč doplachtil k Palyzovi, který jej placírkou uklidil do soupeřovy brány. O tři minuty později vyslal životický Elb, kopající roh, centr na bližší tyč, kde jej Palyza krásnou rybičkou vsítil do branky. Sokole Deštné taky útočil, jeho střely ovšem končily vedle.

 

V druhé půli se domácí semkli a nikoho do šestnáctky nepouštěli. Hosté tak museli nakopávat centry. Navíc ve svém výkonu dost polevili. Jednak vystřídali do pole méně zkušené hráče, a také se s výsledkem zápasu spokojili. Světlý okamžik domácích nastal v 67. minutě. Marušák vykopával přímák z půlky hřiště, Kamrad prodloužil hlavou letící míč na Motyčku, ten ho elegantně zpracoval pod sebe a vyslal jej na Tesaře, číhajícího ve vápně. Domácí forvard neomylně vypálil do odkryté branky.

 

V 75. minutě nastřelil životický Hanák tyč. Poslední gól utkání si svou trefou připsal host Lazecký. Po špatné rozehrávce Deštné se chopil míče Dušek, nahrál Lazeckému, který šel sám na gólmana a proměnil. Po závěrečném hvizdu se mohli Dolní Životice radovat z ukořistěných tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Deštné
Jan Kamrad: Z našeho pohledu to byla povinnost odehrát zápas. Hrajeme hlavně pro radost a nemáme moc velké ambice, mohli jsme jen překvapit, což se nestalo. Respekt máme z každého týmu, ale tím že jsou Životice první v tabulce, byl náš respekt větší. Fotbal se ovšem začíná za stavu 0:0 a šance jsme měli stejné. Hosté projevili své kvality a první poločas byl jednoznačný. Nemají ovšem tak vybavenou lavičku jako jedenáctku, což šlo vidět ve druhé půli po prostřídání. Na Životicích šlo vidět, že chtějí vyhrát. Jejich vítězství bylo zasloužené. Ve druhém poločase jsme se zatáhli, abychom nedostali víc gólů a spoléhali se na breaky. První půlku jsme byli otevřenější. My se celkově snažíme si ten fotbal užít a udržet ho v obci. Staráme se ho hladký průběh zápasu, příjemnou atmosféru a zpestření pro diváky.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík: První půlku jsme byli výborně nasazení, skvělý přístup k zápasu. Přehrávali jsme soupeře a snažili se. Soupeř nám nestačil v rychlosti a šel vidět velký rozdíl v kvalitě hráčů. Sporadicky se dostával do šancí, jednou proletěl míč malým vápnem, ale nikdo se ho ani nedotkl. Domácí náznaky útoku měli, nebylo to jen o našem hraní na jejich půlce. O přestávce jsem kluky pochválil, což jsem neměl dělat. Druhou půlku hráli kluci takový chodící fotbal. Už tolik do soupeře nešli, očividně panovalo uspokojení z výsledku. Byl to poklidný zápas, až na náš ostrý zákrok, který byl potrestán žlutou kartou, a v klidu jsme si ho vyříkali.



Sestavy


TJ Sokol Deštné
M. Hrdlička [-] - M. Bedrunka [-] , M. Maruszák [-] , R. Tesař [-] , D. Svoboda [-] - O. Dorociak [-] (62. . Kučerka [-] ) , V. Ciminga [-] , L. Kachtík [-] , Z. Pekárek [-] (46. I. Motyčka [-] ) - R. Lhotzký [-] , J. Kamrád [-] -

FK Dolní Životice
V. Toporčák [-] - J. Tengler [-] , P. Dušek [-] (62. J. Košárek [-] ) , M. Hanák [-] , J. Lazecký [-] , J. Leifert [-] (72. R. Ondřej [-] ) , M. Pumr [-] , F. Elbl [-] , J. Továrek [-] , V. Palyza [-] (72. J. Ondřej [-] ) , A. Vícha [-] (46. L. Štrbík [-] )

ŽK: 43. M. Maruszák - 10. M. Pumr .
Počet diváků: 43. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - LHOTZKY Rudolf (N), PUMR Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.