Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:30

21.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice přejely Němčany


Branky


8. M. Musil , 21. M. Musil , 27. M. Hobza , 36. M. Hobza , 41. P. Zbořil , 54. M. Hobza , 66. M. Musil , 69. P. Hloužek , 78. R. Ondráček , 84. T. Kadlec
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Kobeřice čekal třetí výlet na venkovní hřiště v řadě. Jelo se do Němčan. Ty jsou na poslední příčce tabulky. To ale nic nemění na tom, že už párkrát dokázaly překvapit a dokonce porazit favorita, nebo aspoň odehrát solidní výsledek a soupeře dost potrápit. Hned od začátku hosté drželi míč a v podstatě kontrolovali hru. Až na občasné chyby v obraně Kobeřic, ze kterých domácí vytěžili nejednu gólovou příležitost, se nic převratného z jejich strany bohužel nedělo. Kromě dvou nebo tří hodně dobrých šancí, které jim hosté ,,nachystali" se Němčany k takřka ničemu nedostaly. Góly padaly jen na jedné straně. A to poměrně dost často. Hosté sice zprvu tutové šance spalovali, ale i tak dokázali branky vstřelit. Do kabin se šlo o poločase za stavu 0:5, a tak se diváci mohli těšit na ještě dost zajímavý druhý poločas. Domácí se snažili s výsledkem něco udělat a hostům tak nedat 3 body zadarmo. Ale žádné drama se nekonalo, spíš už to bylo pro domácí tak trošku utrpení, když obdrželi 5 gólů i v druhém poločase. Kobeřice tak svojí hrou potvrdili roli favorita. Bez nadsázky tak můžu říct že neponechali nic náhodě a utkání tak tým hostí zcela dominoval.

 

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Kobeřice
Martin Hobza (hráč, TJ Sokol Kobeřice): Z mého pohledu to byl dobrý zápas, který jsem si až na zranění užil. Padalo hodně branek a to vždy potěší, jak hráče, tak i diváky. Trošku mě zklamal výkon domácích. Pokaždé, když jsme hráli v Němčanech, tak jsme tam museli bojovat o každý metr hrací plochy. Dnes podaly slabý výkon což mě mrzí. Bylo to až odevzdané utkání. Je pravda, že po našich chybách měly tutové šance, které nedokázaly proměnit, ale žádný tlak si za celý zápas nevytvořily. Co se týče našich neproměněných šancí, tak výsledek mohl být ještě jednou tak velký. Co se týká výkonu našeho týmu. Jsem rád, že jsme konečně nezaspali první poločas, jako v předchozích zápasech a zmáčkli soupeře hned od začátku. Němčany nám nechávaly až moc prostoru, takže jsme to měli hodně usnadněné. Tak či tak, jsem s naším výkonem moc spokojený a mám ze zápasu dobrý pocit.



Sestavy



TJ Sokol Kobeřice
P. Hloužek [-] - J. Patos [-] , M. Hobza [-] , J. Ondráček [-] , M. Kočovsky [-] - R. Polášek [-] , M. Musil [-] , S. Piňos [-] , P. Zbořil [-] - T. Kadlec [-] , R. Ondráček [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.