Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 16:00

21.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pačlavice opět bodovaly


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté už v 5 minutě trefují tyč brány Jiřího Kocourka, který zaskočil v tomto zápase za Klimka, jenž měl pracovní povinnosti. O dvě minuty později se ve vápně uvolnil Doležel, ale jeho střela minula cíl. Ve 14 minutě Pačlavice dokázaly neproměnit gólovou šanci, ve které se objevili Dostalík, Grepl a Pučan. Posléze Zdeněk Pučan zazvonil na tyč střelou vyslanou za hranicí šestnáctky. Ve 28 minutě se domácí ujali vedení 1:0, když Grepl zužitkoval nahrávku Pučana. Akce po ose Grepl – Špatina končí v 31 minutě střelou Doležela, která znamená zvýšení vedení na 2:0. O několik minut později orazítkoval tyč branky hostů i Pepa Jiříček. Ten samý hráč přihrává ve 41 minutě Špatinovi a ten proměňuje na 3:0. Další šance už v první půli ani jeden tým neproměnil.

V 53 minutě trefuje Pepa Jiříček potřetí tyč. O čtyři minuty později dává po centru z rohu Špatiny na 4:0 Petr Dostalík. V 63 minutě hosté snižují na 4:1 a poté po hlavičce Doležela zvoní počtvrté tyč branky hostů. Domácí už dohrávali v pohodě a v 79 minutě ještě upravil skóre na 5:1 svou druhou brankou Špatina.

 

 



Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice
V. Klimek [-] - T. Kroupa [-] , P. Dostalík [-] , L. Veselý [-] , L. Hádlík [-] - M. Grepl [-] , M. Špatina [-] , Z. Pučan [-] , D. Vlček [-] - J. Jiříček [-] , P. Doležel [-]

TJ Vážany nad Litavou
K. Beneš [-] - M. Pokorný [-] , M. Šiler [-] , M. Tůma [-] , M. Minařík [-] - J. Hloužek [-] , L. Tůma [-] , J. Gzela [-] , P. Píše [-] - E. Bílek [-] , D. Ryšánek [-]

Místo: Pačlavice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.