Jakubov rozhodl o své výhře v prvním poločase.


Branky


0

Fotbalistům Jakubova stačilo ke třem bodům zvítězit v první půli a to drtivě 0:6.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavice dostaly v půlce šestku

Domácí začali aktivně, ale svoji velkou příležitost nedokázali proměnit. Z ojedinělého protiútoku se v 6. minutě prosadili hosté ,když se křížnou střelou trefil poprvé v zápase Josef Číhal -0:1. První střela hostů mezi tři tyče a gól. Tento moment určitě Jakubov nakopl a v následujících minutách předváděl doslova střelecký koncert. Ve 14. minutě se nejdřív trefil Jiří Dostál a bylo to 0:2. V 17. minutě se prosadil podruhé v zápase Josef Číhal a hosté vedli již hrozivě 0:3. Potom dvacet minut střelci mlčeli a mohlo se zdát, že se domácí hráči také střelecky probudí, ale závěr poločasu byl naopak opět špatný. Ve 36. minutě prostřelil Pavla Kříže Tomáš Kosmák a skóre se pohnulo již na 0:4. Ve 39. minutě pak zkompletoval hattrick Josef Číhal a hosté tak vedli 0:5. Ale to ještě nebylo ze strany hostů vše. Ve 44. minutě již musel otrávit 55 přítomných diváků Marek Muzikant, který tak poslal hosty do kabin na poločasové občerstvení v dobrém rozpoložení -0:6.

Domácí alespoň korigovali výsledek

Druhý poločas se už jen pouze dohrával, hosté jen udržovali výsledek, protože o osudu utkání již bylo dávno rozhodnuto. Přesto se domácímu týmu podařilo v 83. minutě vstřelit čestný úspěch, o který se po střele Svobody a dorážce, hlavou postaral Ondřej Kutina -1:6.



Ohlasy k zápasu


SK Slavice
Holý Petr, trenér: Hosté nás předčili po všech stránkách a dokázali proměnit všechny šance, které jsme jim svými hrubými chybami nabídli.

Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, trenér: Hnedka první střelou v zápase jsme se ujali vedení a postupně jsme skóre navyšovali. Ve druhé půli jsme už výsledek udržovali.



Sestavy


SK Slavice
P. Kříž [-] - L. Bláha [-] (22. P. Bartůšek [-] ) , P. Jelínek [-] (46. M. Stonáček [-] ) , P. Zima [-] , M. Fogaš [-] , M. Martenek [-] (69. D. Trojan [-] ) , Š. Tomek [-] (74. O. Kutina [-] ) , M. Chromý [-] , L. Tomek [-] , M. Svoboda [-] , P. Jelínek [-] (85. T. Janoušek [-] )

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - J. Kratochvíl [-] (46. D. Mikýsek [-] ) , L. Branč [-] (64. P. Matušína [-] ) , J. Číhal [-] (74. L. Kolář [-] ) , T. Kosmák [-] , M. Gáborík [-] , M. Muzikant [-] (83. D. Fanta [-] ) , T. Vrbka [-] , R. Říha [-] , T. Pospíchal [-] , J. Dostál [-]

ŽK: 26. M. Svoboda , 89. P. Bartůšek - 44. J. Kratochvíl .
Hráči zápasu: M. Fogaš - J. Číhal .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: TORMOVÁ Vlasta - TOMEK Vlastimil (N), ŠVIHÁLEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.