1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2015 16:30

16.kolo, Jihomoravský | Vyškov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lysovice body nezískaly


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Lysovicích se hrálo bojovné utkání. V první příležitosti se ocitl domácí Martínek, který šel na brankáře hostů sám, ale místo,aby postupoval blíže k bráně zvolil slabou střelu, která neměla úspěch. Hosté se postupně osmělovali a v hlavní roli byl jejich útočník Karásek. Ve 21 minutě vidí diváci první brnaku v podání hostujícího týmu, se po rohu trefuje hlavou do brány Zbořil. Tato branka zvýšila aktivitu obou mužstev. Ve 33 minutě vnikl do pokutového území Karásek , zasekl míč, nechal projet domácího obránce a nahrávkou před prázdnou branku vyzval ke skórování svého spoluhráče a hosté vedli 0:2. V závěru půle mohl korigovat vývoj zápasu domácí Malcher, který běžel sám na brankáře hostů, ale ten jeho střelu vyrazil.

 

V úvodu druhé půle se nic zvláštního nedělo. Hrál se fotbal uprostřed pole. Až v 62 minutě vystřelil hráč hostů zpoza velkého a k překvapení všech střela se od tyčky odrazila do brány. Kobeřice poté hrály, co potřebovaly. Domácí se do velkých šancí nedostávali a hosté hrozili z brejků. V 82 minutě byl vyloučen hráč hostů a z následného trestného kopu se prosadil hlavou domácí Martínek. Lysovice v závěru vyvinuly snahu o zvrat, ale velkou šanci neměly. Naopak asi ve dvou případech šli do přečíslení hosté, ale také bez efektu.



Ohlasy k zápasu


TJ Lysovice
Ondřej Bačovský (hráč TJ Lysovice): Bohužel už několikátý zápas po sobě neproměňujeme vyložené šance a dostáváme laciné góly. To nás sráží a připravuje o body, které nutně potřebujeme.

TJ Sokol Kobeřice
Matyáš Petr (trenér TJ Sokol Kobeřice): Myslím si, že zasloužené vítězství. Nemyslím si, že Lysovice určitě nepoložila hned první branka. Kdyby využily příležitosti ke skórování, tak může zápas vypadat úplně jinak. Určitě by byl zápas komplikovanější. Nebudu lhát, že jsme si do Lysovic nejeli pro výhru.



Sestavy


TJ Lysovice
L. Plhal [-] - J. Staněk [-] , M. Brovják [-] (77. P. Neděla [-] ) , P. Beránek [-] , M. Brovják [-] - P. Neděla [-] , O. Bačovský [-] , P. Procházka [-] , J. Poprik [-] - Č. Malcher [-] , A. Martínek [-]

TJ Sokol Kobeřice
P. Hloužek [-] - M. Hobza [-] , T. Kadlec [-] (82. R. Jakš [-] ) , J. Patos [-] , J. Ondráček [-] - M. Musil [-] (74. J. Redl [-] ) , P. Zbořil [-] , S. Piňos [-] , M. Kočovsky [-] - R. Polášek [-] (88. ) , A. Karásek [-] (58. R. Ondráček [-] )

ŽK: 24. A. Martínek , 70. P. Neděla - 26. T. Kadlec , 80. R. Ondráček . ČK: 82. R. Ondráček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.