1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepín jediným gólem vybojoval vítězství


Branky


0

Veledůležitou a také trochu nečekanou výhru si připisují fotbalisté Řepína. Ti dokázali na svém hřišti vybojovat tři body a vypadá to, že se po hrůzostrašném úvodu soutěže zapojují do boje o záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hakl zahazuje penaltu hned v 1. minutě

Zápas týmů z opačných pólů tabulky neměl být podle posledních zápasů zcela jednoznačnou záležitostí. Lepší vstup do utkání si ale hostující Mšeno snad ani nemohlo představit. Hned při jeho prvním útoku byl totiž v pokutovém území faulován Guttenberg a sudí Štolba nezaváhal - penalta! K její rozehrávce se postavil Hakl, ke zděšení hostujících příznivců ale nedal. Hrálo se tak za bezbrankového stavu a byli to hosté, kteří byli silnější na míči a měli optickou převahu. Ta však na houževnatou obranu Řepína nestačila, a tak se skóre neměnilo - po první půli tak platilo bezbrankové skóre.

Slepička rozhoduje zápas

Do druhé půle naskočil v hostujícím dresu do hry čerstvý Brož, který tak na hřišti doplnil Stejskala, který se dostal do hry již v průběhu poločasu prvního. Obraz hry se ale ani trochu nezměnil - hosté ze Mšena trpělivě kombinovali a hledali si cestu ke Kamínkově brance, zatímco domácí se spoléhali na rychlé brejky. První (a zároveň poslední) gól druhého poločasu padl v 55. minutě a jeho autorem byl Slepička, který dokázal do branky dorazit dalekonosnou střelu jednoho ze svých spoluhráčů. 1:0. Na tuto trefu museli hosté zareagovat, což byla pro Řepínské pobídka k opětovnému oprášení svých smrtících brejků. Ty se tentokrát domácím dařily a jen díky jejich nemohoucnosti v zakončení byly akcie Mšena stále ještě nad vodou. Ještě výše se dotaly po odpískání druhého pokutového kopu ve prospěch hostí - opět po faulu na Guttenberga. Ani druhá penalta ale úspěchem neskončila, a tak domácí mohli slavit výhru po nejhubenější výhře 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Řepín
Aleš Kratochvíl - trenér: Určitě jsme nebyli herně lepším celkem, ale kluci si dnes vítězství zkrátka vybojovali. Hosté víc drželi míč a kdo ví, jak by zápas vypadal, kdyby se jim podařilo hned v 1. minutě proměnit penaltu.

SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Nerozumím tomu, že 2 týmům z posledních 4 míst v tabulce nastřílíme 17 branek a dalším 2 nejsme schopni vstřelit gól. Je to jen a jen v přístupu. Prohrát se může, ale po odmakaném zápase. To bohužel nebyl dnešní případ. Musíme ke každému zápasu nastoupit s maximálním soustředěním vždy od začátku do konce. Neporazit Řepín v jeho aktuální formě a rozpoložení pro mě znamená obrovské zklamání.



Sestavy


TJ Řepín
K. Kamínek [-] - M. Šplíchal [-] , J. Bláha [-] , V. Labuť [-] , L. Werner [-] , J. Salač [-] - M. Labuť [-] (79. V. Červinka [-] ) , K. Boček [-] , M. Chodúr [-] (74. M. Hypša [-] ) , M. Slepička [-] - M. Šperl [-] (90. J. Borecký [-] )

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - J. Zabilanský [-] (74. M. Wasyliw [-] ) , O. Šledr [-] , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , O. Kolumpek [-] , D. Kolumpek [-] , F. Hakl [-] , J. Tyle [-] (34. M. Stejskal [-] ) , M. Zeman [-]

ŽK: 28. M. Labuť , 30. M. Chodúr , 56. M. Slepička , 62. M. Šperl , 76. K. Boček , 85. V. Labuť - 37. O. Šledr , 40. J. Guttenberg ml. , 61. P. Brož , 82. V. Valenta , 85. F. Hakl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠTOLBA Martin - BRAUNŠVEIG Vojtěch, NĚMEČEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.