0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 16:30

26.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená remíza.


Branky


0

Trenér Komořan Pavel Svoboda tipoval na toto utkání remízu a jeho tip vyšel. Obě mužstva šla určitě do zápasu s cílem zvítězit, ale nakonec byli s nerozhodným výsledkem všichni spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Hoštice-Heroltice zvítězily v posledních čtyřech a hostující Komořany v posledních pěti zápasech. Očekával se útočný fotbal s množstvím šancí, ale obě mužstva hrála spíš opatrně a šancí na vstřelení branky bylo minimum.

Hra byla vyrovnaná a domácí i hosté si za celý zápas vypracovali po dvou šancích, ale žádnou nevyužili. Proto zápas skončil zaslouženou remízou. Stínem utkání bylo nezaviněné zranění domácího hráče Pavla Orbána, který utkání nedohrál.



Ohlasy k zápasu


TJ Hoštice-Heroltice
František Přibylík - trenér Hoštic-Heroltic: Dnešní zápas byl vyrovnaný a proto si myslím, že remíza je zasloužená.

TJ Komořany
Pavel Svoboda - trenér Komořan: Chtěli jsme bod a uhráli jsme bod. Obrana dnes hrála dobře, ale hra dopředu nám moc moc nešla, proto jsme nemohli vyhrát.



Sestavy


TJ Hoštice-Heroltice
J. Jenáček [-] - J. Kocourek [-] , V. Petružela [-] , L. Kolkop [-] , M. Autrata [-] - T. Hlaváček [-] , P. Orbán [-] (62. V. Kocourek [-] ) , P. Kozák [-] , V. Hort [-] (80. M. Hlaváč [-] ) - M. Lanc [-] (80. M. Bednář [-] ) , F. Kocourek [-]

TJ Komořany
R. Ondráš [-] - R. Prokop [-] (65. L. Fládr [-] ) , D. Skřivánek [-] , T. Šimáček [-] , T. Zouhar [-] - L. Brtník [-] , J. Nohel [-] , M. Potěšil [-] (65. J. Kristek [-] ) , D. Petr [-] , O. Kašlík [-] - R. Orálek [-]

ŽK: 38. P. Orbán .
Hráči zápasu: P. Kozák .
Místo: Hoštice-Heroltice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.