Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 16:30

25.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V deseti hráčích po poločase Račice vedly.


Branky


0

Račice mají problémy se sestavením mužstva, ale pořád bojují o dosažení čestných výsledků. V neděli nastoupily do prvního poločasu pouze v deseti, ale po první části hry vedly dva jedna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chvalkovičtí hráči si evidentně mysleli, že když hrají na hřišti posledního mužstva a navíc proti deseti hráčům, že vítězství přijde samo. Domácí se Pavlem Kučerou rychle dostali do vedení a když hostující Josef Hradil vyrovnal, stejný domácí hráč z pokutového kopu vrátil Račicím vedení.

V šatně si hosté mezi sebou udělali jasno a do druhého poločasu vstoupili lépe. Mezitím domácí svoje mužstvo doplnili, ale přesto již v padesáté páté minutě střídající Dušan Churý vyrovnal a Jožka Hradil svým druhým gólem strhl vedení na stranu hostů. Potom se začala projevovat větší fotbalová kvalita chvalkovického mužstva a Dušan Neckář mladší přidal ještě čtvrtý gól a zajistil svým spoluhráčům klidný konec zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Račice
Petr Formánek - hráč Račic: Přestože jsme začali v deseti jsme po poločase vedli. Ve druhé půli nám došly síly, projevila se větší fotbalovost hostí a zaslouženě zvítězili.

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
Jiří Novák hráč Chvalkovic na Hané: Domácí nás zaskočili rychlými brejky a velkou produktivitou v zakončení. Ve druhém poločase jsme lépe kombinovali, drželi míč a nakonec přišly i góly.



Sestavy


TJ Sokol Račice
P. Motal [-] - R. Sedlák [-] , P. Chaloupka [-] , P. Formánek [-] , M. Zachrla [-] - O. Šimko [-] , P. Kučera [-] , J. Holý [-] , J. Kudlička [-] - T. Zezula [-] (70. Z. Přecechtěl [-] ) , J. Kala [-]

TJ Sokol Chvalkovice na Hané
P. Hodulík [-] - D. Neckář [-] , J. Novák [-] , J. Pospíšil [-] , V. Baranay [-] (88. P. Kudyn [-] ) - D. Neckář [-] , J. Hradil [-] , J. Tumma [-] , J. Pospíšil [-] - T. Churý [-] , D. Šimeček [-] (46. D. Churý [-] )

Hráči zápasu: J. Hradil .
Místo: Račice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.