2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 16:00

19.kolo, Jihomoravský | Vyškov | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Opatovice dokázali doma zopakovat výkon z Ivanovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo sice v minulém kole v Ivanovicích prohrálo, ale přinutilo lídra soutěže k maximálnímu výkonu a moc nechybělo a přivezlo z hřiště vedoucího mužstva  bod. Do domácího utkání šli hráči z jasným cílem konečně na jaře vyhrát. Hráli s nasazením a bojovností a ve třicátépáté minutě se ujali Matějem Novotným vedení.

Podobný obraz hry byl k vidění i ve druhém poločase a v sedmdesátétřetí minutě David Alán zvýšil na dva nula. Hosté v Opatovicích nepodali dostatečně bojovný výkon a tak domácí bez větších problémů dosáhli na první jarní body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Opatovice
Hubert Jelínek - trenér Opatovic: S dnešním výkonem mužstva jsem spokojený. Potvrdili jsme zlepšení formy z Ivanovic a zaslouženě vyhráli.

TJ Komořany
David Petr - hráč Komořan: Nedokázali jsme se vyrovnat s nakopávanými míči a velkým nasazením domácího mužstva. Neměli jsme střed hřišti, prohrávali jsme souboje o odražené míče a i proto Opatovice zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Sokol Opatovice
P. Mašlík [-] - V. Bezděk [-] , J. Trávníček [-] , Z. Bárta [-] , M. Kolkop [-] - P. Novotný [-] (89. M. Ostrý [-] ) , M. Jelínek [-] , M. Síkora [-] (70. R. Štofko [-] ) , R. Grohmann [-] - D. Alán [-] , M. Novotný [-]

TJ Komořany
R. Ondráš [-] - R. Prokop [-] , T. Šimáček [-] , D. Skřivánek [-] , J. Nohel [-] - O. Kašlík [-] , D. Petr [-] , L. Brtník [-] , M. Potěšil [-] , T. Zouhar [-] - R. Orálek [-]

ŽK: 25. T. Zouhar .
Místo: Opatovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.