Byšice na Mělníku překvapit nedokázaly


Branky


0

Hosté sice statečně vzdorovali, na rozjetý Mělník to ale nestačilo. Domácí si do každého poločasu schovali jeden gól, a protože se Byšičtí prosadit nedokázali, na výhru to stačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý Skopka otevírá skóre

Favoritem zápasu byli jednoznačně hráči domácího Mělníka, Byšice se ale na okresní rivaly vždy chtějí vytáhnout a nejinak tomu bylo i teď. V úvodu se hostům podařilo domácí zaskočit a byli aktivnějším týmem. Před brankou Mělníka bylo rušno, vážnější příležitost ale přišla až ve 20. minutě, kdy Menčl vyslal bombu z 25 metrů, kterou Horvát v domácí brance vytěsnil na břevno a následnou dorážku poslal Trubička do branky. Veškerá radost ale byla marná, jelikož byl signalizován ofsajd. Hosté byli tímto rozhodnutím velmi rozezleni a přestali se soustředit na hru, což se jim vymstilo - první dvě šance Mělníka ale zůstaly nevyužity, když střela Veselého po centru ze strany mířila vedle a Skopkova střela byla zblokována na roh. Poté se ke slovu dostali opět Byšičtí, Trubičkovu střelu zpoza vápna k tyči ale mělnický gólman kryl. Změna skóre tak přišla až ve 32. minutě, kdy Skopka přesprintoval svého strážce Holimu a křižnou střelou prostřelil Schneidera. 1:0. Navýšit skóre mohl o pár minut později Veselý, brankáře ale nepřekonal, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Mělník díky výbornému úvodu rozhoduje

Do druhé půle nastoupily oba týmy i kvůli nepříliš početným lavičkám náhradníků ve stejných sestavách, kdo byl ale přítomen i na půli první, nestačil se divit. Byšice totiž v úvodu druhého dějství zcela vyklidily pozice a téměř se nedostávaly z vlastní obranné poloviny. Tlak Mělníka mohl využít opět Veselý, jeho střela z malého vápna však skončila pouze na tyči. V 60. minutě se do šance dostal opět kdo jiný než Veselý, tomu ale dnes přáno nebylo a trefil opět tyč. O dvě minuty později už ale udeřilo, když Jiskra využil obrovské hrubky zkušeného Kadlece a uklidil míč do odkryté brány. Teprve po druhé brance ve své síti se Byšičtí zvedli a začali tlačit - z toho pramenilo zakončení Menčla ze strany, které ale Horvát v pohodě kryl. V 87. minutě se ještě do úniku dostal Svavčina, domácí brankář si ale opět poradil a střelu se štěstím vyrazil, a zápas tak skončil stavem 2:0.



Ohlasy k zápasu


FC Mělník
Jiří Horvát - brankář: Jsem rád, že jsme navázali na minulý týden a neobdrželi jsme ani jednu branku. Zároveň se nám oproti minulému týdnu dařilo i dopředu, a tak jsme zaslouženě vyhráli.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mucha Daniel - PUDIL Václav, POSPÍŠIL Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.