3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec nedal doma Dlouhé Lhotě šanci


Branky


19. T. Kuchař (p.) , 68. M. Kučaba , 74. A. Kučera
0

Na zisku tří bodů zůstávají i po dalším zápase fotbalisté Dlouhé Lhoty. Ve formě hrající Lužec na domácím hřišti neměl problém a třemi brankami si dokráčel pro vítězství, díky kterému zůstává třetí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kuchař z penalty otevírá skóre

Dvě změny v úspěšné sestavě udělal domácí trenér Dohnal - krajní bek Stejskal nemohl nastoupit z důvodu zranění a mladý Kučera zůstal mezi náhradníky. Roli beka zastoupil mladý Kerpl a odehrál bezchybné utkání i s dobrou prací dopředu. V úvodu zápasu to byli podle očekávání hráči domácího Lužce, kteří lépe drželi míč, ale hosté nepouštěli lužecké hráče k žádné vážnější situaci. Hra z obou stran byla ukvapená a nepříliš pohledná. Na první branku se tak čekalo do 19. minuty - unikající Kuchař ještě vyšperkoval celou situaci přihrávkou před branku na Roučku, který byl ale sražen a kopala se penalta. K té se postavil Kuchař (ačkoli minule neproměnil) a s ledovým klidem otevřel skóre. 1:0. Hosté nepřipomínali odevzdaného soupeře, jak by mohla tabulka napovídat a mohli před poločasem vyrovnat skóre, jejich radost ale překazil zdvižený praporek pomezního rozhodčího.

 

 

 

 

 

Domácí po prostřídání navyšují náskok

Domácí trenér evidentně nebyl s představením svého týmu v první půli spokojen, a tak se rozhodl pro dvojnásobnou změnu - na hřiště poslal Kučeru s Rigem. Na druhou branku se čekalo až do 68. minuty, kdy se opět prosadil ve skvělé formě hrající M. Kučaba, který svou střelu poslal od břevna do branky. Hosté poté mohli snížit, když dostali možnost samostatného úniku, ale hostující Rambousek nechal vyniknout Prislupského. V 74. minutě pak definitivně rozhodnul střídající Kučera, který svůj velmi aktivní výkon vyšperkoval gólovou hlavičkou. 3:0. Utkání se poté dohrávalo v poklidném tempu, ale přeci jen mohl snížit v 90. minutě střídající Skalický, když mu obrana Lužce přihrála do běhu, ale Prislupský stačil jeho střelu dobře chytit, a tak zápas skončil výsledkem 3:0.



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - brankář: Utkání se nám moc herně nevyvedlo ale důležité je že jsme i přesto vyhráli poklidným výsledkem a navázali jsme na dobré výsledky, které předvádíme celý podzim.




Sestavy


AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - J. Uher [-] , J. Lafek [-] , M. Tauchman [-] , P. Kerpl [-] - T. Kuchař [-] , D. Hrdlík [-] (46. A. Kučera [-] ) , T. Roučka [-] (75. P. Tauchman [-] ) , D. Tauchman [-] - M. Kučaba [-] (69. P. Peroutka [-] ) , R. Levý [-] (46. M. Rigo [-] ) -

FK Dlouhá Lhota
A. Charvát [-] - A. Limr [-] , P. Niklfeld [-] , V. Rambousek [-] , Z. Flídr [-] (71. F. Vystavěl [-] ) , P. Nastoupil [-] , O. Zdobinský [-] , L. Zdobinský [-] , J. Vrabec [-] , M. Limr [-] (55. A. Skalický [-] ) , V. Brodský [-]

ŽK: 22. M. Limr , 30. A. Limr , 49. P. Niklfeld , 88. J. Vrabec .
Počet diváků: 29. Rozhodčí: Kosina Ladislav - ZDENĚK Josef, TRUMPUS Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.