Z. Turek 37.
Z. Turek 58. (p.)
V. Šmejkal 86.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:15

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slavoj doma zdolal Dolní Bousov


Branky


37. Z. Turek , 58. Z. Turek (p.) , 86. V. Šmejkal - 20. O. Klíma , 87. M. Koštíř
0

Dramatický zápas až do poslední minuty se odehrál ve Staré Boleslavi, kam zavítal Dolní Bousov. Ve formě hrající týmy nabídly divákům pět branek, přičemž o jednu víc vstřelili domácí, a tak slaví vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól Klímy domácí odpovídají

Očekávaný zápas dvou kvalitních týmů z nejvyšších pater vyrovnané tabulky se odehrál ve Staré Boleslavi. Od začátku zápasu se hrálo vyrovnané utkání a první branku se podařilo vsítit hostujícímu celku. Stalo se tak ve 20. minutě, kdy se Tomíček dostal k centru, našel hlavu Klímy a DBSK mohl slavit. 0:1. Domácí tým se rozhodně nehodlal vzdát a ve 37. minutě už bylo v řadách jeho fanoušků veseleji. Hráči Slavoje totiž dokázali vybojovat míč po autovém vhazování na polovině soupeře, posunuli ho na hranici pokutového území k Turkovi a kanonýr Slavoje dokázal překonat hostujícího brankáře Sýkoru. První půle tak skončila zaslouženou remízou 1:1. 

Slavoj trestá chyby hostů

Také v druhém poločase se pokračovala vyrovnaná partie. V domácím dresu již nepokračoval Šalda, kterého nahradil již ve 26. minutě Mikoláš. V průběhu poločasu se pak do hry dostalo dohromady hned 8 nových hráčů. První úspěšná akce přišla v 58. minutě, kdy hosté opět nezvládli rozehrávku a nabídli Slavoji útok do otevřené obrany. M. Šolc nebezpečí hasil až v pokutovém území, a to za senu faulu na pronikajícího Novotného. S nařízenou penaltou si poradil opět domácí střelec Turek. 2:1. Také třetí branka domácích padla s přispěním hostů - v 86. minutě totiž zůstal na rohu malého vápna zcela osamocený Šmejkal, který neměl problém proměnit zahraný rohový kop v gól. 3:1. Na drama pak zadělal o minutu později přesnou střelou o břevno Koštíř, ze závěrečného tlaku však hosté již nic nevytěžili, a tak domů odjíždějí s těsnou prohrou 3:2.



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: První poločas vyzněl jak brankově, tak na šance remízově. Domácí ale dokázali potrestat všechny naše zbytečné chyby a náš závěrečný tlak už branku nepřinesl. Domácí si zkušeně výsledek pohlídali a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
P. Bláha [-] - D. Šalda [-] (26. D. Mikoláš [-] ) , M. Voženílek [-] , L. Švancar [-] , J. Cruz [-] - J. Matějovský [-] (66. A. Nezbeda [-] ) , J. Vodák [-] (69. D. Grafnetr [-] ) , J. Novák [-] , J. Novotný [-] (79. J. Novák [-] ) , M. Boček [-] (74. V. Šmejkal [-] ) - Z. Turek [-] -

Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - M. Šolc [-] (62. R. Bartoň [-] ) , L. Zahrada [-] , P. Kubeček [-] , J. Hrdý [-] - J. Kasal [-] (69. J. Šolc [-] ) , R. Tomíček [-] , T. Šolc [-] (78. M. Merva [-] ) , M. Koštíř [-] , P. Vynikal [-] - O. Klíma [-] (84. J. Stejskal [-] )

ŽK: 31. M. Boček , 43. J. Novotný , 54. L. Švancar , 65. J. Matějovský , 86. J. Cruz - 57. M. Šolc , 66. L. Zahrada , 80. R. Tomíček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PALEK Michal - BLAŽEK Jan, DUCKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.