Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice v posledních dvou zápasech? Patnáct gólů!


Branky


0

Po šesti brankách vstřelených ve Velkém Borku se o kolo později Pěčickým dařilo dokonce ještě lépe. Do sítě hostujících Tišic totiž přesně zamířili hned devětkrát, díky čemuž se opět dotahují na čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvaceti minutách je prakticky rozhodnuto

Po solidním vstupu do soutěže padla na fotbalisty Tišic deka a k tomu, aby se z pod ní dostali, je nečekal úplně nejpřijatelnější soupeř. To se také ukazovalo od první minuty na hřišti - Pěčice si vytvořily úvodní tlak a v 5. minutě šly do vedení, když Kiceluk na zadní tyči ve skluzu dorazil míč do brány. 1:0. I nadále domácí tým praktikoval nátlakovou hru s vysokým napadáním a neslo to ovoce - hosté se prakticky nedostali ze své poloviny hřiště. V 15. minutě to bylo už o dvě branky, když hostující obrana odvrátila roh pouze k Tůmovi, ten posunul na Hubače a jeho centr skončil k překvapení všech v brance. 2:0. To ale domácím nestačilo a v rozmezí 20. a 22. minuty přidali další dvě branky, díky kterým skóre narostlo již na 4:0. Teprve poté Pěčice polevily a hra se začala vyrovnávat. Do poločasu už z toho žádné větší šance nebyly, a tak se šlo do kabin za jasného stavu 4:0.

 

Jen krůček chybí ke zkompletování desítky

Do druhého poločasu hosté změnili rozestavení a zahustili střed hřiště, což jim herně pomohlo, gólově se ale pokračovalo stále ve stejném duchu. Načal to v 50. minutě svým třetím gólem v zápase Kiceluk, ke kterému propadl míč po autovém vhazování do vápna. 5:0. Teprve poté se ke své první šanci dostali hosté, proti průniku středem obrany ale skvěle zasáhl Dufek, a tak patřily další minuty zápasu opět domácím. Na 6:0 zvyšoval Lukeš dorážkou nepovedené Mulačovy střely a na 7:0 V. Novák hlavou po krásném centru z pravé strany hřiště. Hra byla i přes rozhodnutý stav velmi výživná a v další akci Tišic musel svým dalším zákrokem hájit čisté konto Dufek. Poté přišla asi nejhezčí akce zápasu - Novák se na pravé straně uvolnil přes dva bránící hráče a zpětnou přihrávkou našel Hubače, který střelou z prvního dotyku přehodil braknáře stojícího na malém vápně. 8:0. Hattrick domácí kapitán zkompletoval hned o minutu později, když hostující stoper podskočil dlouhý nákop od brankáře Dufka a opět přehodil vyběhnutého brankáře. 9:0. Hosté si v úplném závěru připsali alespoň čestný úspěch, když využili vyhraného souboje a postupovali do otevřené obrany. Na konci akce byl Novák a uzavřel skóre na 9:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Dnes jsme zápas ovládli zejména výborným napadáním a kombinační hrou, ale tyto věci se nám dařily i v ostatních zápasech. Jen se k tomu dnes přidal klid a štěstí v zakončení. Pro hosty je 9 gólů krutých, ale bohužel fotbal není spravedlivý. Ještě bych rád smekl klobouk před Tišickým kotlem, který celý zápas povzbuzoval své borce a po závěrečném hvizdu je vyprovodil potleskem do kabin.




Sestavy


TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - O. Novák [-] , R. Mulač [-] , M. Tůma [-] - V. Valenta [-] , V. Novák [-] , M. Hubač [-] , P. Bůžek [-] - M. Lukeš [-] , D. Košťál [-] (63. F. Beran [-] ) , A. Kiceluk [-]

TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - J. Šmajda [-] - P. Lauda [-] , T. Kopejska [-] - T. Prejzek [-] - Š. Karlík [-] (46. M. Novák [-] ) , J. Dokoupil [-] , T. Brzoň [-] , D. Fabián [-] , M. Vostřel [-] , J. Toman [-]

ŽK: 56. A. Kiceluk - 13. T. Prejzek , 56. T. Kopejska , 63. J. Toman .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kvasnička Václav - HLAVNIČKA Radek, BEKEŠSKÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.