L. Kympl 36.
P. Hyka 62. (p.)
P. Hyka 69.
3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:15

10.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kly vítězí a jdou na první místo!


Branky


36. L. Kympl , 62. P. Hyka (p.) , 69. P. Hyka
0

Ve šlágru kola byli úspěšnější domácí fotbalisté Kel! Ti se v ranním termínu mohli opět spolehnout na svého kapitána Hyku, který přidal další dva zásahy a s 15 góly dýchá na paty Veselému v boji o krále střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou Kymplovým gólem do vedení

Nečekaně vysoko pohybující se Lužec si chtěl na své konto připsat další překvapení - proti ale byly silné Kly. Ze začátku byla hra vyrovnaná a hosté se dožadovali odpískání penalty za ruku domácího stopera Studeného ve vápně. Sudí však situaci viděl jinak a nechal pokračovat ve hře. Stejná situace se opakovala i na druhé straně, ale rozhodčí Dohnal nezapískal ani po podezřele vypadajícím zákroku M. Tauchmana na pronikajícího Šmída. Za Lužec zahrozil z větší dálky jak je jeho zvykem D. Tauchman, jeho střelu si ale brankář Chaloupka pohlídal, a tak se skóre poprvé měnilo až v 36. minutě - Viskup vyvezl z obrany míč až k dobré pozici na centr a jeho prudký centr našel hlavu Hyky. Jeho pokus stačil Prislupský s vypětím všech sil vyrazit, ovšem pouze před dobíhajícího Kympla, který otevřel skóre. 1:0. Navýšit náskok mohl ještě do poločasu Miřatský, když po chybě v rozehrávce hostujícího Uhra běžel sám na branku, ale jeho střela letěla vedle brány.

 

Hyka dvěma zásahy rozhoduje

Domácí i ve druhé půli těžili zejména z maximálně koncentrované defenzivy, která dovolovala hostům jen velmi málo příležitostí ke srovnání. Jednu takovou si přeci jen vypracoval Hrdlík, jeho střela ale mířila příliš vysoko. V 62. minutě se pak přeci jen pískala penalta, když byl D. Tauchmanem podražen pronikající Šmíd. K rozehrání se postavil Hyka a byl úspěšný. 2:0. Kly byly v těchto pasážích zápasu lepším týmem a hrálo se převážně na polovině Lužce. Z toho vyplynul také třetí gól, kdy na rozdíl tří branek zvýšil opět Hyka, když šikovně tečoval trestný kop Miřatského. 3:0. V závěru se zápas spíše dohrával a domácí mohli přidat ještě jednu branku, po pěkné akci Matějčka s Mihalíkem ale dobrý zákrok vytáhl Prislupský a zabránil tak další změně skóre.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Zápas jsme odmakali na 100%, soupeře jsme za celý zápas do žádné příležitosti nepustili a zaslouženě vyhráli. Věděli jsme, že jim hru dělá Kuchař a v útoku hrozí Kučaba, ale my jsme se na ně dobře připravili a k ničemu jsme je nepustili. Dneska jsme Lužec přehráli a jsem rád za Pavla Chaloupku, že konečně udržel čisté konto. Příští týden jedem do Tišic, kde musíme potvrdit toto vítězství.

AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - gólman: Bylo to pro nás složitější utkání proti zkušenému soupeři, ve kterém jsme si nevypracovali moc brankových příležitostí. Domácí tedy vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Kly
P. Chaloupka [-] - R. Pechar [-] (76. M. Matějček [-] ) , T. Sobotka [-] , J. Studený [-] , M. Viskup [-] - J. Mihalík [-] , L. Kympl [-] , M. Doubek [-] - R. Miřatský [-] (79. J. Kohout [-] ) , R. Šmíd [-] , P. Hyka [-] (86. J. Stránský [-] )

AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] - J. Uher [-] , M. Tauchman [-] , R. Stejskal [-] , J. Lafek [-] - T. Roučka [-] (69. P. Kerpl [-] ) , T. Kuchař [-] , D. Hrdlík [-] (79. P. Tauchman [-] ) , D. Tauchman [-] - M. Kučaba [-] , A. Kučera [-] (79. R. Levý [-] )

ŽK: 49. P. Hyka , 75. M. Viskup - 23. M. Tauchman , 31. R. Levý , 68. J. Lafek .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - ZUSKIN Petr, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.