Lužci se i nadále daří - doma porazil Tišice


Branky


13. A. Kučera , 48. M. Kučaba , 68. J. Uher - 70. T. Brzoň
0

Další 3 body na kontě domácího Lužce nad Vltavou znamenají jeho posun již na 2. místo tabulky. Domácí své vedení postupně navyšovali a hostům se podařilo snížit až v 70. minutě za stavu 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí svou převahu vyjadřují brankou

Že jejich postavení v tabulce není náhodné chtěli domácím fanouškům potvrdit fotbalisté Lužce. Možná i proto na soupeře z Tišic nastoupili ve velkém stylu a vypracovali si územní převahu. Zejména M. Kučaba prokazoval, že mu začátky zápasů svědčí a po minulém kole, kdy zařídil gól do sítě Pěčic už v 1. minutě, mohl i tentokrát skórovat. Štěstí však stálo při tišickém brankáři Hádkovi, kterého nejprve zachránila tyč a o chvíli později i břevno dobře postavené branky. Domácí si v úvodu fotbal užívali a před jejich vlastní brankou měl Prislupský klid. Kdyby bylo trochu tepleji, mohlo to být pro něj příjemně strávené sobotní odpoledne. Lužec se dočkal ve 13. minutě, když se k němu míč šťastně odrazil od brankáře. 1:0. Od 25. minuty se však do hry začali dostávat i Tišičtí a mohli hned ze své první vážnější akce vyrovnat. Po akci Fabiána a střele Novotného ale již překonaného brankáře na čáře zastoupil D. Tauchman a odpálil míč do bezpečí. V závěru poločasu mohli domácí svůj náskok zdvojnásobit, jelikož sudí Chovanec nařídil penaltu za hraní rukou Drimla ve vápně Tišic. Zkušený Kuchař však tentokrát na brankáře nevyzrál, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Lužec navyšuje náskok

Také vstup do druhé půle se domácím vydařil a hned ve 48. minutě to bylo o dvě branky. Míč propadl za hostujícího Nováka, M. Kučaba se obtočil okolo Kopejsky a podtrhl svůj další výborný výkon přesnou střelou z hranice vápna. 2:0. Po této brance se k šancím na zkorigování výsledku dostali i Tišičtí, ti však z výborných pozic v rychlých únicích vůbec nedokázali trefovat branku soupeře. A tak dal v 68. minutě definitivní klid na domácí kopačky Uher, který hlavou zužitkoval centr Kuchaře a odrazem o břevno poslal domácí do tříbrankového vedení. 3:0. Hosté ale nehodlali skládat zbraně a o 2 minuty později bylo vyrovnáno - centr ze strany po akci Dokoupila, Novotného a Kopejsky našel přesně nabíhajícího Brzoně a ten byl se svým zakončením neomylný. 3:1. Hned o chvíli později mohli hosté snížit na rozdíl jediné branky, další únik Dokoupila ale vykopl z brankové čáry vracející se stoper M. Tauchman, a tak skóre zůstalo na podobě 3:1.



Ohlasy k zápasu


AFK Eletis Lužec
Tomáš Prislupský - brankář: Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, hráli jsme pěkný fotbal. Později se soupeř ale dostal do hry a hra se vyrovnala. Jsem rád že jsme utkání zvládli a daří se nám jak výsledkově, tak střelecky.

TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Nesoustředěný vstup do obou poločasů nás stál lepší výsledek. V posledních zápasech se trápíme v koncovce, šance si vytváříme, ale jejich neproměňování nás stojí lepší výsledky. Z této krize se musíme dostat sami jen poctivou prací v tréninku. Díky Ultras za hojnou účast na výjezdu a za podporu i za nepříznivého stavu



Počet diváků: 130. Rozhodčí: Chovanec Petr - SALAČ Dušan, SKŘIVÁNKOVÁ Klára.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.