J. Šulc 59.
1:2p.
(0:1)
26. D. Hemr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Tišice si v "ligovém" zápase rozdělily body s Byšicemi


Branky


59. J. Šulc - 26. D. Hemr
0

Derby nedalekých obcí se tentokrát odehrálo za účasti známých mediálních osobností - komentátora Pavla Čapka, bývalých brankářů Jaromíra Blažka s Petrem Koubou či baviče Jakuba Koháka. Výsledkem byla remíza.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dneska první liga

Před neuvěřitelnou návštěvou 980 diváků měly oba týmy možnost ochutnat atmosféru ligového zápasu v rámci akce Dneska první liga! Zápas se uskutečnil pod vedením hned pětice rozhodčích - žen, přičemž delegátkou utkání byla v nedávné minulosti proslulá Lucie Ratajová (pomezní rozhodčí v zápase Brno - Sparta). Do svátečního zápasu vstoupili lépe domácí a mohli jít do vedení. V 9. minutě se pěknou kličkou a zpětnou přihrávkou blýskl Lauda, Prejzek ale jeho pobídku napálil pouze do břevna hostující branky.

 

Stejný hráč mohl otevřít skóre i o několik minut později, když jeho kolega z útoku Toman v běžeckém souboji předčil obránce a připravil míč, Prejzkovi se ale pod nohy v poslední chvíli vrhnul obránce a střelu zblokoval. Naopak hostům přinesla hned první akce gólový úspěch. Hemr se dostal ve 26. minutě k míči těsně za hranicí vápna a vyslal umístěnou střelu přímo k tyči. 0:1. Zbytek poločasu se odehrál bez větších šancí uprostřed hřiště, a tak šli do kabin spokojenější Byšičtí.

Schneider hrdinou penaltového rozstřelu

Stejně jako úvod první půle, i po změně stran vstoupili do hry lépe domácí. Výsledkem bylo i několik šancí, povětšinou však neúspěšných. Průnik Šulce byl zakončen střelou vedle a stejně dopadly i nebezpečné závary ve vápně Byšic. Vyrovnáno tak bylo až v 59. minutě, kdy Prejzek svojí přihrávkou nastartoval Šulce, ten se vyhnul hostujícímu stoperovi a mířil na branku. Vybíhající Schneider sice zmenšil střelecký úhel, domácí střelec si ale našel skulinu pro zakončení a vyrovnal. 1:1.

 

Poté přišla na řadu série střídání, díky nimž se do hry dostalo dohromady hned 7 nových hráčů. I těmito velkými změnami hra trochu trpěla, a tak v závěru žádný z týmů nedokázal strhnout vedení na svou stranu. Došlo tak na pokutové kopy, z nichž brankář hostí hned první dva vyrazil a zasloužil se tak o bonusový bod pro svůj celek.

 

Video

Video z akce Dneska první liga!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: V tomto pro nás svátečním dnu jsme chtěli získat všechny body, což se nám nepodařilo. Již po několikáté inkasujeme jako první a vyrovnání nás pak stojí spoustu sil. Naštěstí se nám podařilo po krásné akci vyrovnat. V penaltách jsme po dvou úspěších selhali. Teď nás čeká dvojzápas venku, a tak budeme chtít dohnat bodovou ztrátu. Jsme rádi, že jsme se stali součástí tak skvělého projektu na podporu fotbalu, jako je akce Dneska první liga!




Sestavy


TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - - P. Lauda [-] , P. Novotný [-] (63. J. Šmajda [-] ) , M. Novák [-] , T. Kopejska [-] , J. Šulc [-] - T. Prejzek [-] (88. Š. Karlík [-] ) - T. Brzoň [-] , J. Toman [-] (83. M. Brodský [-] ) , P. Driml [-] (72. J. Pajkrt [-] ) , J. Dokoupil [-] (56. D. Fabián [-] )

TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - P. Čermák [-] (75. K. Kmeťo [-] ) , D. Hemr [-] , P. Menčl [-] , P. Holina [-] , P. Svačina [-] (69. D. Dobiáš [-] ) , J. Kmoch [-] , D. Menčl [-] , J. Trubička [-] , P. Kadlec [-] , J. Čurda [-]

ŽK: 8. J. Dokoupil , 54. T. Prejzek , 90. J. Pajkrt - 20. J. Kmoch , 77. P. Menčl .
Počet diváků: 980. Rozhodčí: Šulcová Lucie - ŽÁKOVÁ Dagmar, HOLAKOVSKÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.