2:1
(2:1)
38. J. Šulc (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 16:00

7.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posílené Neratovice uspěly proti Tišicím


Branky


1. J. Gabčo , 15. J. Gabčo - 38. J. Šulc (p.)
0

Dvě branky Gabča z úvodu zápasu rozhodly o vítězi místního derby. Hosté sice dokázali zásluhou Šulce snížit, bez nejlepšího střelce Prejzka ale už vyrovnat nedokázali, a tak všechny body zůstávají v Byškovicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Gabča do 15. minuty

Výhru divizního áčka v zápase proti Štětí se zřejmě rozhodli funkcionáři Neratovic podpořit i v zápase B-týmu a do boje proti sousedním Tišicím tak poslali mladé členy áčka Tláskala a Kalabišku i již zkušenější Jínu s Gabčem. A právě poslední jmenovaný se prosadil hned v 1. minutě zápasu, když hostující obrana nezachytila rychlé autové vhazování, Lovíšek sklepla na Gabča a bylo to 1:0. Domácí si poté vytvořili velký tlak a po nedůsledném odkopu rohového kopu se musel Hádek vytasit se skvělým zákrokem proti střele Tláskala. V 15. minutě už to ale bylo o 2 branky - domácí předvedli pěknou kombinační akci po pravé straně a Gabčo se trefil podruhé. 2:0. Neratovické ale jako by náskok ukolébal a hra se začala postupně vyrovnávat. Ve 21. minutě se do první šance dostali i Tišičtí – po přistrčení Nováka se v koncovce Toman ale neprosadil. Snížení se tak hosté dočkali až ve 38. minutě. To se k samostatnému úniku odhodlal Lauda, který byl faulován ve vápně a následnou penaltu bezpečně proměnil Šulc. 1:2. Následně mohl skóre ve prospěch domácích navýšit Jína, jeho hlavička po trestném kopu však mířila těsně nad.

 

 

Domácí s přehledem kontrolují výsledek

V úvodu druhé půle se prakticky zopakovala poslední akce poločasu prvního – Jína tentokrát hlavičkou olízl břevno Hádkovi branky. Domácí toužili po pojistce v podobě druhé branky, ale ani šance Gabča, ani šance Kalabišky se neujala. Na druhé straně zabojoval ve vápně Toman, předložil balón Fabiánovi, jehož střela ze 17 metrů jen těsně minula levou tyč Pospíšilovy branky. V 65. minutě se k trestnému kopu postavil místo tradičního exekutora Gabča Jína a s jeho ránou přes zeď měl Hádek plné rukavice práce. Hra se do konce zápasu rozkouskovala několika střídáními. Domácí s přehledem kontrolovali výsledek a měli dokonce několik náznaků šancí. Závěrečná snaha hostů o vyrovnání k větším šancím nevedla, a tak Neratovice B slaví v tomto derby vítězství.



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Závěrečný hvizd nám přinesl důležité 3 body, posun do středu vyrovnané tabulky a trochu klidu před dalším zápasem ve Klích. Pokud by se nám ale podařilo proměnit některou z velkého počtu šancí, mohl a měl soupeř, který toho u nás moc nepředvedl, odjíždět s větším přídělem. Naše herní převaha byla v tomto utkání opravdu výrazná, nedokážeme ji ale vyjádřit i výsledkově. Poděkování patří i hráčům, kteří se nakonec na plac nedostali, jejich pomoc využijeme třeba v dalších zápasech. Nyní zajíždíme v sobotu ráno do Kel, k soupeři který nyní prodělává výsledkovou krizi a bude ji chtít určitě přerušit. Ale my zde můžeme překvapit. Návod k úspěchu nám ukázalo mužstvo Benátek B, které zde uhrálo bod v minulém kole. Takže mám připravenou na tento derby zápas i motivaci pro naše borce za bodový zisk a uvidíme, jestli si uděláme hezkou sobotu a celý víkend již od sobotního poledne!

TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Vstup do zápasu se nám vůbec nevydařil, naší hru v první půli ovlivnilo i dvojí vynucené střídání kvůli zranění hráčů. Ve druhé půli to byl spíše boj o každý metr. Po pěti zápasech jsme vyšli bodově naprázdno. Nyní doufáme v uzdravení dalších hráčů, abychom v příštím zápase, kdy hostíme před televizními kamerami Byšice, byli v plné síle.



Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
M. Pospíšil [-] - M. Zeman [-] , P. Kalabiška [-] (61. D. Nguyen [-] ) , J. Gabčo [-] (71. P. Douděra [-] ) , M. Lovíšek [-] , V. Žežulka [-] (81. T. Lemarie [-] ) , M. Babovák [-] (46. T. Dohnal [-] ) , P. Tláskal [-] , J. Drahorád [-] , L. Sochor [-] , P. Jína [-]

TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - M. Vítovec [-] (81. T. Kopejska [-] ) , J. Šmajda [-] , M. Brodský [-] , J. Pajkrt [-] - P. Novotný [-] (15. Š. Karlík [-] ) , M. Novák [-] (30. J. Dokoupil [-] ) , P. Lauda [-] , J. Šulc [-] - - D. Fabián [-] , J. Toman [-]

ŽK: 27. J. Drahorád , 82. P. Douděra - 4. J. Toman , 27. P. Lauda , 48. D. Fabián , 85. M. Hádek , 87. T. Kopejska .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Švagr Tomáš - PEJŠA Tomáš, ŘIČICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.