2:1p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 10:15

6.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kly si poradily s rezervou Benátek až po penaltách


Branky


0

Domácí zkušenost v konfrontaci s dravým mládím hostujících Benátek - to bylo jedno z lákadel 6. kola soutěže. Hosté poměrně překvapivě dokázali udržet s domácím favoritem krok a vezou si domů bod za remízu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podrobnosti připravujeme...



Ohlasy k zápasu


TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Zápas se musel divákům líbit. Benátky mají hodně mladý tým, který se snaží hrát moderní fotbal. My jsme hráli dobře jen první poločas, kdy jsme si vytvořili několik šancí, ale bohužel jsme dali jen jeden gól po rohovém kopu, kdy zakončoval Viskup hlavou. Druhý poločas z naší strany byl špatný, nedokázali jsme se dostávat do šancí, uskodil nám gól, který jsme dostali na začátku druheho poločasu - vlastně z ničeho. A penalty jsou o štěstí a ty nám vychytal Chaloupka, takže máme aspoň bod navíc.




Sestavy


TJ Kly
P. Chaloupka [-] - S. Ondrák [-] , J. Studený [-] , M. Viskup [-] , T. Sobotka [-] - J. Mihalík [-] , L. Kympl [-] , D. Kudela [-] , M. Doubek [-] - P. Hyka [-] , R. Miřatský [-] (87. J. Hrstka [-] )

SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - M. Machka [-] , J. Jäger [-] , J. Synek [-] , A. Fingerhut [-] , M. Ivanov [-] (46. F. Pařízek [-] ) , M. Langšádl [-] , D. Zuna [-] , M. Štrbík [-] (46. Š. Krýda [-] ) , J. Kohl [-] , M. Šimůnek [-]

ŽK: 34. M. Viskup , 62. R. Miřatský , 65. L. Kympl - 27. A. Fingerhut , 56. F. Pařízek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Čechmánek Igor - POLÁK Ivo, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.