Benátky se po skvělém startu trápí


Branky


0

Nováček z Tišic čeří vody v horních patrech tabulky a po výhře na hřišti Benátek B se posunul dokonce na 4. pozici. Hlavní postavou zápasu byl hostující Brzoň, který vsítil hned dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tišice si vytváří komfortní náskok

První vážnější situace zápasu se zrodila ve 14. minutě a hned byla gólová – výkop nejlepšího hráče minulého kola Hádka prodloužil Toman až k Novotnému, který vstřelil svou premiérovou branku v zelenobílém tišickém dresu. 0:1. Domácí se snažili rychle kontrovat a hned o minutu později pohotová střela Langšadla minula jen těsně hostující branku. Domácí toužili po vyrovnání a v 19. minutě vytvořili ve vápně Tišic velký závar, který skončil až zákrokem Hádka. Ten poté dalším přesným výkopem našel Tomana, od něj se míč dostal k Prejzkovi a jeho střelu levačkou z první brankář vyrazil, Hra se v těchto chvílích přelévala na obě strany a ke střele napřáhl domácí Houžvička, který z 22 metrů orazítkoval břevno. Ve 28. minutě byl po rohovém kopu blízko vyrovnání Kohl, ale osamocen na malém vápně přestřelil. A tak udeřilo na druhé straně – Laudovu střelu ještě domácí obránci odvrátili na roh, ten ale po centru Šulce zužitkoval Brzoň. 0:2. Ve 32. minutě využili hosté další standardní situace: Novák rozehrál trestný kop, našel přesně hlavu Brzoně a ten i s pomocí levé tyče navýšil skóre na 0:3. Od další katastrofy domácí zachránilo břevno po hlavičce Pajkrta a neujala se ani střela Prejzka přes hlavu. Ve 39. minutě zahrávali domácí trestný kop z výhodné pozice, Hádek byl ale opět připraven, a tak hosté v poločase vedli o tři branky.

Domácí marně dotahují

Benátky se ale rozhodně nehodlaly vzdát a co se jim nepovedlo na konci první půle, to se podařilo hned se začátkem té druhé – po několika chybách v obraně hostí překonal Hádka chytrou střelou domácí kapitán Fingerhut. 1:3. Domácí se se dvěmi změnami v sestavě tlačili dopředu a snažili se co nejrychleji dostat na dostřel jedné branky. V 52. minutě domácí vyrobili velký závar před brankou, ale kromě série rohů a hlavičky Kohla z něj nic nevytěžili. Nevedlo se ani na druhé straně Pajkrtovi po centru Šulce. Následně se hra rozkouskovala několika střídáními, kterými hostující trenér Zámečník okysličil hru svého týmu. Domácí byli i nadále aktivnější, ale do větších šancí se již nedostávali. Při závěrečném tlaku byl nejblíže ke skórování střídající Frimpong, na přihrávku do gólové pozice ale nedosáhl, a tak Tišice vezou z Benátek cennou výhru 1:3.

 



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: Prohráli jsme potřetí za sebou. První poločas Tišice vyhrály 3:0, soupeř nás potrestal z každé své šance, kterou si vytvořil. V první půli jsme mohli i my vstřelit tři branky, ale bohužel nás již třetí po sobě jdoucí zápas provází neproměňování brankových příležitostí. Šance si vytvoříme, avšak bohužel nestřílíme branky. Naproti tomu, soupeř nám dá branky s naprostou lehkostí. Náš tým trefí břevno, tyčku, brankáře, gól ale nedáme. Ve druhém poločase jsme zaslouženě snížili na 1:3. Měli jsme dostatek času na zdramatizování zápasu, avšak znovu jsme neproměňovali šance. Měli jsme dostatek rohových kopů, hlaviček, avšak po nekoncentrovanosti jsme netrefovali i odkrytou branku. Přesně tohle nás provází již tři zápasy. Za druhý poločas musím klukům poděkovat, dali do něho všechny své síly. Jak jsem řekl, musíme zlepšit proměňování brankových příležitostí.

TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: První půli jsme sehráli podle našich představ – na rychlé brejky s co největší efektivitou. Ve druhé půli jsme se snažili udržet příznivý stav co nejdéle, což se nepovedlo. Naštěstí se nám podařilo výsledek do konce zápasu udržet. Hráli jsme proti kvalitnímu soupeři na krásném pažitu. Poděkování patří celé trojici rozhodčích za skvěle odvedenou práci a početným ultras, kteří za námi neváhali vycestovat.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - M. Machka [-] , J. Jäger [-] , Š. Krýda [-] (78. M. Šimůnek [-] ) , M. Korec [-] , A. Fingerhut [-] , L. Houžvička [-] , M. Langšádl [-] , M. Štrbík [-] (46. B. Frimpong [-] ) , J. Kohl [-] , P. Zeman [-] (38. D. Langšádl [-] )

TJ Sokol Tišice
M. Hádek [-] - M. Vítovec [-] (78. D. Fabián [-] ) , J. Šmajda [-] (70. Š. Karlík [-] ) , J. Pajkrt [-] - P. Novotný [-] , M. Novák [-] , P. Lauda [-] , J. Šulc [-] - T. Prejzek [-] (90. T. Kopejska [-] ) - T. Brzoň [-] (66. P. Driml [-] ) , J. Toman [-]

ŽK: 89. L. Houžvička - 50. J. Pajkrt , 90. J. Šulc .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - ŘÍPA Jiří, KOCOUREK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.