Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 10:15

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kly neměly s Velkým Borkem problém


Branky


33. L. Kympl , 50. R. Miřatský , 63. P. Hyka , 63. M. Matějček (p.) , 89. P. Hyka , 90. J. Mihalík - 84. M. Kubišta
0

Vzpoura outsidera se nekonala. Hosté sice dokázali s favoritem zápasu držet v první půli krok, po změně stran ale nestačili a počet gólů v jejich síti se zastavil až na čísle 6. Stovka diváků tak viděla gólově bohatý zápas a jasnou výhru Kel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní tlak domácích vede jen k jedné brance

Před zápasem nebylo vůbec jasné, zda se bude po celonočním intenzivním dešti vůbec hrát. Sudí Kubečka ale uznal hrací plochu za způsobilou a zápas mohl s mírným zpožděním začít. Domácí Kly podle očekávání nasadily nejvyšší tempo se snahou co nejdříve zlomit zápas ve svůj prospěch. Hosté ale předváděli maximálně koncentrovanou obranu a výborně střežili nebezpečnou útočnou dvojici Miřatský - Hyka. Velký Borek tak úvodní tlak ustál a postupem času se začal tlačit dopředu. Bylo z toho několik nebezpečných situací před brankářem Chaloupkou, které ale domácí gólman nakonec dokázal zlikvidovat. Jediný gól prvního poločasu tak padl ve 33. minutě do sítě hostů - centr Hyky se odrazil od stopera Kubišty směrem do branky, kde reflexivně zasáhl brankář Procházka, avšak vyrazil míč pouze k nohám Kympla, který neměl z blízkosti problém se zakončením. 1:0. Poločasový stav ale dával hostům naději do druhé půle.

Po změně stran už Kly dominují

Naděje na dobrý výsledek nebo dokonce bodový zisk však Boreckým nevydržela dlouho - již v 50. minutě totiž Miřatský po závaru ve vápně dorážel do skoro odkryté branky a zvýšil na 2:0. Gól domácí uklidnil a začali prokazovat svou zkušenost. Hosté byli jako opaření a brzy byli potrestání dalšími dvěma slepenými góly Hyky a střídajícího Matějčka z pokutového kopu. O vítězi zápasu bylo rozhodnuto, Velký Borek se ale sympaticky snažil alespoň o čestný úspěch. Ten přišel v 84. minutě, kdy Ryba přesně našel středem hřiště Kubištu, ten si narazil s Lamačem a z levé strany postupoval sám na branku. Brankář Chaloupka si na míč sice sáhl, vytěsnit ho ale nedokázal, a tak bylo sníženo na 4:1. O chvíli později mohl přidat další branku Lamač, s jeho hlavičkou si ale Chaloupka poradil. V samotném závěru pak hosté úplně vypadli z role a domácí dvěma pěknými kombinačními akcemi uzavřeli skóre na 6:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Na Borek jsme chtěli vlitnout hned od začátku, což se nám podařilo, ale bez gólového úspěchu. Hosté po 20 minutách vyrovnali hru, ale naštěstí se trefil Kympl po centru Hyky. Druhý poločas už byl celý pod naší kontrolou a zaslouženě jsme vyhráli.

SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - kapitán: Po příjezdu do Kel jsme mysleli, že zápas bude vzhledem k podmáčenému terénu odložen. Rozhodnutí rozhodčích nás tak trochu překvapilo. Vítězství domácích bylo zcela zasloužené, pro nás výsledek možná trochu krutý. Teď se musíme připravit na domácí zápas s Dlouhou Lhotou, kde musíme naplno bodovat.



Sestavy


TJ Kly
P. Chaloupka [-] - R. Pechar [-] (17. J. Kohout [-] ) , S. Ondrák [-] , J. Studený [-] , M. Viskup [-] (59. M. Matějček [-] ) , T. Sobotka [-] - J. Mihalík [-] , L. Kympl [-] , D. Kudela [-] - R. Miřatský [-] (70. J. Hrstka [-] ) , P. Hyka [-]

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - Z. Štrupl [-] , R. Černý [-] , F. Lamač [-] , M. Mihalík [-] (61. T. Pavlík [-] ) , P. Kříž [-] , J. Ryba [-] , P. Nesládek [-] , J. Paloušek [-] , D. Procházka [-] (67. M. Kočí [-] ) , M. Kubišta [-]

ŽK: 53. R. Miřatský - 45. Z. Štrupl , 88. R. Černý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.