1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bezbrankovém zápase získává Borek své první body!


Branky


0

Do 3. kola museli na své první body ve vyšší soutěži čekat fotbalisté Velkého Borku. Nakonec se jim zadařilo v zápase dvou týmů, které loni obsadily první dvě příčky v OP Mělník. Na posílené Tišice zbyl alespoň bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný začátek zápasu

Od začátku utkání bylo na obou mužstvech znát, že se dobře znají a ani jedno nechtělo udělat chybu jako první. V první dvacetiminutovce se tak neurodila ani jediná branková příležitost. Poté však začali přebírat otěže zápasu do svých rukou hosté, kteří se ve 21. minutě pustili do ostřelování domácí branky, ale všechny čtyři střely stihli domácí obránci zblokovat. Domácí zahrozili z pravé strany a nebezpečně vyhlížející centr uklidil Polman na roh. Domácí jej však zahráli ledabyle a rezultoval z toho brejk, který táhl Novotný a zakončil Lauda střelou nad. V závěrečných 15 minutách první půle byly Tišice jednoznačně lepším týmem na hřišti, další dvě Laudovy střely ale brankou neskončily. Ve 40. minutě měli hosté hned dvojí tutovou šanci změnit skóre – nejprve Kopejsku a z dorážky i Šmajdu ale vychytal skvělými zákroky Procházka. Stejně se vedlo o minutu později Novotnému. Velký Borek kontroval až v poslední minutě poločasu hlavičkou Lamače, Polman v hostující brance byl ale připraven, a tak v první půli gól nepadl.

 

Mihalíkovu střelu zastavuje břevno

Do druhé půle vstoupili domácí s novou energií a podařilo se jim zcela vyrovnat hru. Vytvořili si také zajímavé šance ke vstřelení branky: v probíhající 55. minutě vysunul Štrupl Mihalíka, který ale přestřelil. Tito dva jmenovaní i nadále působili rozruch v obraně Tišic, dalekonosnou střelu Mihalíka ale zastavilo břevno a Štruplův pěkný průnik se také neujal. V závěru zápasu už tempo ve velikém horku trochu opadalo a k vidění byly spíše už jen náznaky šancí na obou stranách. Obě obrany ale pracovaly znamenitě a nedaly střelcům příležitost rozhodnout zápas. Ten tak došel až ke střelbě penalt, ve kterých potvrdil svou skvělou formu domácí brankář Lukáš Procházka a díky jeho dvěma zákrokům domácí získali prémiový bod. Velký Borek tak získal v okresním derby své první body v soutěži.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Velký Borek
Michal Kubišta - kapitán: Zápas měl v úmorném teplu celkem slušnou úroveň a opět přišla velmi slušná divácká návštěva. Náš výkon byl bojovný a týmový. Hlavní zásluhu na našem bodovém zisku má brankář Procházka.

TJ Sokol Tišice
Radek Zámečník - trenér: Od začátku spělo utkání do remízového konce. Nám se zápas vyloženě nepovedl, přizpůsobili jsme se domácím a nehráli jsme svojí hru



Sestavy


SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - Z. Štrupl [-] (68. D. Procházka [-] ) , R. Černý [-] , T. Krajník [-] (72. J. Kováč [-] ) , F. Lamač [-] , M. Mihalík [-] , P. Kříž [-] (53. T. Pavlík [-] ) , J. Ryba [-] , P. Nesládek [-] , J. Paloušek [-] , M. Kubišta [-]

TJ Sokol Tišice
K. Polman [-] - J. Šmajda [-] (61. D. Fabián [-] ) , J. Pajkrt [-] (19. J. Toman [-] ) , M. Brodský [-] - T. Kopejska [-] , J. Šulc [-] , P. Novotný [-] (78. Š. Karlík [-] ) , P. Lauda [-] , M. Novák [-] - T. Prejzek [-] - T. Brzoň [-]

ŽK: 67. Z. Štrupl , 76. D. Procházka - J. Šulc .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: Hurych Lubomír - MANSOUR Jakub, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.